4 napos babám nem akar ciciről szopni?
Hát ha kevés a tejed, akkor pótlásnak tápszert szoktak adni.De ha nem akarsz, akkor kezd el minél többször fejni magad, igyál sokat, akár napi 1 pohár sört is.Vannak tejserkentő teák.Egyébként meg hívd fel a védő nőt, és kérdezd meg mit tudnál csinálni.Ha holnap pedig megy, akkor kérd meg, hogy segítsen a szoptatásban, tegyétek mellre a picit, mert lehet nem kényelmes neki, és azért nem akar szopizni.Én fekve szerettem a legjobban szoptatni, mert az volt a legjobb mindkettőnknek!
Én úgy tudom egyébként, hogy a Mecsek teát csak 1 hónapos kortól lehet adni, én a sima felforralt és lehűtött vizet ajánlanám, vagy a babavizet.
a tea nem pótlás és 4 napost még nem igen szoktak teáztatni.
figyelj, 4 napos babánál azért még nem beszélhetünk kevés tejről, csupán még nem állt be. pont most kéne szinte éjjel nappal a ciciden lógnia, akkor durranna be és lenne elég tejed. csupán a fejéssel nem tudod elérni, hogy elég termelődjön és a cumisüvegtől cumizavaros lesz, azért nem fogadja el a cicit.
nem tudsz mást tenni, nem adsz neki cumisüveget, pár óra múlva el fogja fogadni a cicidet, gyakron büfiztesd etetés közben és annyit legyen rajta amennyit akar, a cicid nem ürül ki, folyamatosan termelődik a tej
Ez a baj, hogy nem is akarja bevenni a szájába a cicimet. Már a kórházban is ezzel szenvedtünk minden etetésnél. (Ott nem igazán foglalkoztak velünk, ha nem kérdeztem, vagy kértem segítséget le se sz*rtak minket. Az utolsó nap volt bent egy rendes nővér akitől segítséget kértem, és neki jutott eszébe a bimbóvédő (befelé forduló a bimbóm), hogy talán azzal szopikázna. Most fogja hazahozni a párom a boltból, remélem azzal már sikerül szoptatni.
Gyakran fejek, de még így is elég keveset tudok sajnos, először 60 ml is lejött, most meg a 20ért is megszenvedek :(
oh hát így más. bár a válasz ugyanaz. kemény lesz de nem hal éhen a babád. estig tedd el a cumisüveget, nincs pótlás. lefekszel mellé és nagyon türelmesen megtanultok együtt szopizni :)
ha nem akar sikerülni, menj fel az lll.hu honlapra, ott találsz telefonszámot, kimegy házhoz egy szoptatási tanácsadó!
ne add fel! csak úgy fog nőni a tejtermelésed ha szopi mellett fejsz, nem pedig helyette
sok sikert!
Fejj egy picit szoptatás előtt, úgy jó eséllyel kiemelkedik a bimbód. Vagy birizgáld meg kicsit, hátha az is segít.
A védővel csak nagyon óvatosan, mert az is lehet, hogy ártani fog! Én azt mondanám, mielőtt nekiállsz használni, inkább beszélj szakemberrel, mert lehet, hogy olyan dolog okozza ezt, aminek a megoldása nem a védő...
És végül: a babád izomzatával nincs gond? Elég nagyra ki tudja nyitni a száját, jól rákap/rászív a melledre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!