Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mas is van igy? Nemtudom...

Mas is van igy? Nemtudom estere ugy elfogy a turelmem a lanyomhoz

Figyelt kérdés
.ma meg plane o nyafogos volt ennekem meg egesznap fajt a fejem,ugy hogy kivoltam keszulve.apa meg dolgozik utana meg csavarok.A mamakrol meg ne is beszeljunk.az anyum vigyaz ra ha van ideje,de az anyosom az nem az csak akkor lassa ha en elmegyek a lanyomal hozza.olyan jo lenne egy kis szabad.vagy rosszul gondolom ennekem mar csak a gyerekneveles van?Mar egy kis szabadra ne is gondoljak?Azt is gondoltam,hogy ha latni akarjak a mamak akkor vigyek el magukkal.Vagy ez rossz otlet?Ja es en a ferjemtol semmi segetseget nem kapok,inkabb meg o is nyafog mindenert.mintha szolga lennek neki.
2009. ápr. 9. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a babád? Ha már nagyobbacska, és nem anyatejes, nyugodtan elvihetik a mamák, akár sétálni egy kicsit, neked meg addig lehetne egy kis szabadidőd. A párod nem segít? Miért nem? Úgy gondolja azért vagy otthon, hogy egyedül neveljél gyereket? Én is nyűgös vagyok, pici lányom fogzik tiszta nyűg, egész nap kilométereket sétáltam vele, párom dolgozik.
2009. ápr. 9. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja tettem fel egy pont ilyen kérdést.

Nekem is sokszor elfogy estére a türelem... és ilyenkor utálom magam, mert imádom a lányom...

Aztán meglett a megoldás:-) A szex. Ha apa kedves volt este, mindjárt több türelmem volt a kicsihez napokon át:-)Javaslom másnak is:-)

Amúgy dehogy ne jár neked is szabadság. Igenis, apa is vigyázzon a kicsire, ha más nem hétvégén , mikor nem dolgozik, és menj nézelődj, sétálj, végy fürdőt, vásárolj, bármit, ami kikapcsol.

És a nagyi is elviheti, hogyne, ha az etetését meg tudja oladni!

Ne hagyd magad, a férjedé is a gyerek , nem csak a tied!

Férjem is sokszor úgy gondoja, hogy én azért vagyok gyesen, hogy a gyerekkel foglalkozzak, de nagyon rossz a mindennapok monotonitása, hogy semmi más nincs, mindig ugyanaz. Néha kell kikapcsolódni!

2009. ápr. 9. 22:07
 3/6 A kérdező kommentje:
% honapos jon neki is a foga.mar nem anyatejes.igen ugy gondolja en azert vagyok othol,hogy a gyerekel legyek.
2009. ápr. 9. 22:08
 4/6 A kérdező kommentje:
5 honapos
2009. ápr. 9. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás, kitartás :)

Nekünk 7 hónapos a kisfiúnk és hát igen vannak ilyen napok mikor úgy érzi az ember, hogy jó lenne egy kis segítség. Az apukák még a korai szakaszban nagyon nem tudják "hasznosnítani" magukat. De gondolom majd ha már nagyobb lesz a baba akkor jobban tudnak velük foglalkozni.

Az szerintem természetes, hogy az embernek szüksége van egy kis csöndre :)

Bár ez érdekes mert én nem bíznám a nagyszülőkre a picit(no nem azért mert nem megbízhatóak) egyszerűen még nem érzem itt az idejét.

Én azt szoktam csinálni, hogy találkozok más kismamákkal vagy felhívom a barátnőmet és vele beszélgetek(néha a kicsit több telefonszámla megéri mint az, hogy durván kiakadj vagy esetleg depresszíós legyél)

2009. ápr. 9. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is hasonló a helyzet, a párom szerint én itthon 'hesszelek' és Ő dolgozik, így ne várjam, hogy ő majd besegít. Most, hogy nagyobb már és nem szopik, néha elviszi mamázni, mert az én anyósom is 'sűrűn' látja. A múltkor megjegyezte, hogy 'Hogy besötétedett a haja'. Fekete hajjal született, most meg világosbarna. Amikor elmennek, gyors megpróbálom behozni a lemaradást a házimunkában, de 10 perc múlva hiányérzetem van, pedig előtte a kiakadás szélén voltam. Néha egy kis távolság jót tesz a kapcsolatnak! Este szoktam relaxálni, amikor mindenki alszik, egy jó könnyvvel beülök a kádba. Szégyenlem, de néha én is várom, hogy aludjon már.

Írtad, hogy most 5 hónapos. Hidd el, innen csak jobb lesz, lassan minden nap tanul valami újat. Úgy éreztem, minden nap jobb egy kicsit.

Most vagyok újra hullámvölgyben, mert hisztizik, pakol, állandóan éhes, állandóan rohan, tör-zúz. Nem lehet vele sétálni, mert ordít, ha meg akarom fogni a kezét. 16 hónapos a hölgy.

2009. ápr. 9. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!