Normáis hogy 4 hós lányomhoz fél 12-től reggel 7 ig 8x keltem fel? Szerintem nem. Rosszul vagyok már délelöttönként a fáradtságtól.
Sajnos vannak rosszul alvó babák. Lányom is ilyen :( 9 hós, vannak éjszakák, amikor hajnali 4-ig 2x kel, azután már gyakrabban, de vannak olyan esték, mikor 40 percenként megriad. Nem éhes, nem szomjas, csak felriad, a közelséget keresi, biztonság kell neki. Ezeken az estéken egy idő után közénk veszem, mert mindannyiunknak jobb. Ő az elejétől kezdve rossz alvó volt. Nem tudom, a te lányod, hogy van ezzel.
Kérdeztem a doktornőt, azt mondta, vannak ilyen gyerekek, a közelség kell nekik, mert akkor érzik magukat biztonságban. Ráadásul lányom nagyon aktív, gyorsan fejlődik, még mindig szopizik, ezek még rásegítenek arra, hogy gyakrabban keljünk esténként. Esetleg kipróbálhatsz vmilyen homeopátiás szert. Nekem is ezt ajánlották. Nem próbáltam, bár vannak, akiknél belvállt.
De lehet, hogy a foga zavarja, vagy vmi más. Rá kéne jönni a gyakori ébredések okára, hogy segíteni tudj. Napközben pedig pihenj! Ha alszik babád, pihenj! Nincs annál fontosabb, hogy friss legyél. A háztartás ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!