Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam 6.5 hós...

Hogyan szoktassam 6.5 hós babám, hogy egyen főzeléket?

Figyelt kérdés
Délelőtt jól eszik gyümölcsöt, ma is szinte egy banánt megevett. Ellenben a főzeléket nem akarja megenni sehogyan sem. Ma azt próbáltam, hogy egy kis banánt kevertem a répába. Úgy megette. De hát nem lehet minden főzelék banán izű. Mit tegyek, hogy más ízeket, és nem édes ízeket is elfogadjon?
2009. ápr. 9. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Először tegyél bele gyümit, aztán szépen csökkentsd a mennyiségét, adhatsz neki sütőtököt is krumplival, almát és körtét is keverhetsz bele a főzijébe.
2009. ápr. 9. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Totál ugyanebben a cipőben járunk mi is. Bár tudom, ez téged nem vígasztal...

Én úgy csináltam, hogy mindenbe teszek banánt és fokozatosan csökkentem. Az elmélet jó volt, de amikor már több volt a répa mint a banán, nem akarta megenni. Védőnő szerint türelem türelem türelem és ha kell, tegyek mindenbe banánt! De én is várom az okos ötleteket.

2009. ápr. 9. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:
ok, akkor ketten vagyunk :)
2009. ápr. 9. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
nyugodtan tegyél mindenbe banánt,ha az esik jól neki,akkor annak oka van,arra van szüksége a szervezetének. bízz magatokban,hidd el,nem fog óvis koráig banánevő lenni :). ahogy érik a pocakja,idegrendszere,úgy fog egyre több dolgot megkívánni. mindig csempéssz be neki új ízeket is az étrendjébe,biztosan lesz más is,ami előbb-utóbb ízleni fog neki. (valljuk be, a répa nem a legfinomabb kaják egyike. én legalábbis gyerekkoromban utáltam,mostanában kezdtem imádni)
2009. ápr. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!