Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gáz ha a 6 és fél hónapos...

Gáz ha a 6 és fél hónapos fiam már 7kor alszik és reggel 6-ig durmol? Sokan azt mondták nekem, hogy korai a fekvése.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális időben fekteted le. Ha neked nem gond 6-kor kelni, akkor miért változtatnál. Alszik a babád 11 órát, szerintem teljesen jó!
2009. ápr. 9. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy itt a nyár, jön a kánikula és lehet, hogy csak este 7-kor tudsz kimozdulni a gyerekkel, mert akkor lesz hűvös. Úgyhogy emiatt lehet el kéne egy kicsit tolni a lefekvést. De amúgy az a lényeg, hogy alszik.
2009. ápr. 9. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:
de mér nagyon nyűgös fél 7től kezdve, fürcsi majd be is alszik a kaja után. nme tudom sajna kitolni, ő alakította így magának. egyébként igaza van a második válaszadónak a kimozdulást illetően, de sajna nem tudok mit tenni.
2009. ápr. 9. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 1 hét múlva lesz 5 hónapos,

ő is legkésőbb fél 8kor már alukál.

7 előtt megfürdetem,7kor eszik,utána még nézelődik a kiságyban kb.10 percet,utána magától elalszik.

Reggel kicsit nyöszörög 5 óra körül,áthozom a mi ágyunkba,és utána még fél 7-7-ig alszik még.

Van egy 4,5 éves nagyfiam is,csak akkor tudok vele 100 %-ig foglalkozni,ha a baba már alszik.

Úgyhogy szerintem nem gáz :)!

Bár lehet,hogy nyáron mi is elhúzzuk majd 8-ig a lefekvést,mert már most is be kell neki sötétíteni,hogy alukáljon,és a nagyfiamat nehéz hazahozni ilyen korán a játszótérről.

A baba is jobban elfoglalja magát már a babakocsiban

2009. ápr. 9. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem se gáz, az én kislányom is 6,5 hós ő fél8, 8 körül fekszik, és reggel 6-1/4 7 ig alszik.

Most 3 napja próbálom kicsit húzni a lefekvést úgy, hogy 5 körül leteszem aludni, max 1-1,5 órát alszik és így bírja kicsit tovább 8, fél9ig.

2009. ápr. 9. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Végre egy jól alvó gyerek!:)))))))))))))))

Ne csinálj belőle problémát, nektek ez így jó és kész.

2009. ápr. 9. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem másfél hónapos kora óta ugyanígy alszik. Ez csak annyiban rossz, hogy a napi öt kaja helyett csak négy fél bele az időbe. Egyébként nem tudsz vele szerintem semmit csinálni, az én lányom fél hétkor már dörzsöli a szemét és nyüglődik. Nincs értelme húzni az időt, mert csak szenvedni fog.
2009. ápr. 9. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!