Vérvételre vittem a kisfiam tegnap reggel. Megkérdeztem előtte, hogy ihat-e és azt mondták, hogy nyugodtan adhatok neki reggel kakót. Most meg azt látom mindenhol, hogy nem lett volna szabad. Mi az igazság?
Figyelt kérdés
Javíthatja vagy ronthatja az értékeket a reggel 2 dl kakaó?Fvs és vvs mérés volt.2010. jún. 19. 18:57
1/4 anonim válasza:
az éhgyomri vérvételre nem mehetett volna igy. az ivás vízre vonatkozott volna. majd az értékelő dokinak szólj erről, mást nem tehetsz. de máskor csak vizet igyon vérvétel előtt
2/4 anonim válasza:
Csak akkor nem szabad enni, inni ha cukrot is néznek. Nektek ez nem fog befolyásolni semmit, nyugi! Ezt azért tudom mert én 2 hete voltam a gyerekkel vérvételen és ott mondták. Ő is reggelizett, evett, ivott és tökéletes lett minden eredménye.
3/4 anonim válasza:
Nálunk fvs vvs mérésnél lehetett reggelizni,nem változnak töle az értékek. Tényleg csak a cukornál nem szabad.
4/4 anizotropikus válasza:
A protokoll csak a csapvízből enged egy pohárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!