Mikortól lehet a 2. étkezést elkezdeni kiváltani?
Lányom 7 hónapos lesz, ha az uzsis tejpépet nem számoljuk, akkor 1 étkezés ki van váltva.El kezdhetem a következőt kiváltani?Most 5ször eszik,ebből 3X tápszert,1X főzök,1X tejpépet.Tápszerből kb 200ml-ert eszik.
Ja és 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.
Az uzsi tejpép is ugyanoylan étkezés
Ahhoz l képest hogy még csak 7 hónapos sincs, szerintem eleve sok a 2 szilárd kaja én még várnék a harmadikkal 1-2 hónapot
Mondjuk nem is kezdtem volna el 4 hónaposan hozztáplálni, azrt mert tápszers (főleg nem)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
tejpép is kiváltott étkezés
nyugodtan kiválthatod a következőt ha a babád igényli :)
Nekem is azt mondta a védőnő, hogy ha a baba készen áll rá, és elfogadja, akkor mehet a következő étkezés is.
meg is kaptam itt tegnap, hogy 5 hónapos babámnál miért van kiváltva 3 étkezés?
Azért, mert tízóraira a gyümi után nem fogadott el tápszert. Így az ki lett váltva, pedig nem is akartam.
És mivel elsőre az ebédet kezdtük kiváltani (folyton éhes volt a baba, de tápszerből max. 120 ml-t evett), így azt már nem hagytam abba, tulajdonképpen nagyjából egyszerre lett kiváltva a kettő. Aztán uzsonnára ment a tejpép.
Hangsúlyozom: mindent védőnői tanácsra csináltam, és nem a magam feje után mentem!
Így most kétszer eszik tápszert, egyszer tejpépet, egyszer gyümit, ebédre meg főzeléket.
Látni fogod a babádon, hogy ő mit szól hozzá, eleinte az enyém sem akarta megenni a délutáni tejpépet, max. üvegből, úgy meg nem akartam adni. Akkor nem is erőltettem, pár nap múlva megint megkínáltam vele.
Nyugodtan elkezdheted kiváltani a következő étkezését is!
abab jészen áll, de gyomra nem!!!!!!
okos a védőnőd
miért kell ennyire sietni nem értem, főleg ha anyatejet sem kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!