Koszmó ellen valami? Valami praktika? Ki hogy csinálja?
Nálunk is a kutacsánál volt egy kis koszmó. Megvettem a Babé sampont, de egyszer sem használtuk.
Johnson's babasamponnal mostam pár napig, picit hagytam rajta állni, és simán lejött. Nem dörzsölgettem, nem olajoztam, semmi extrát nem csináltam vele.
2 éves korában ismét jelentkező probélma volt nálunk, úgy hogy nagyon nem szereti a hajmosást, se hajvágást, így a koszmó eltávolítás is nagyon nehéz feladatnak tűnt.
Aztán egyik fürdetés előtt elhatároztam magam. Jó beolajoztam (étolajjal) alaposan beledörzsöltem a hajába (kb 5 percen keresztül) és még úgy olajosan egy hajfestő ecsettel "visszafelé" elkezdtem fésülni őt.
Oh!! Nagyon durván elkezdte lehozni, szerencsére nem volt neki kellemetlen mert egy mukkanás nélkül tűrte ,hogy kb 10 percen keresztül "fésülgettem" és végre-végre teljesen eltűnt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!