Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap este 3/4 6kor evett a...

Tegnap este 3/4 6kor evett a lányom. A nagymama elvitte ez után még sétálni. Hm?

Figyelt kérdés
7kor jött vissza hogy sír szerinte éhes ahogy jöttek fel a lépcsőn a picim keze ökölbe vér vörösen meredten mint amikor valaki dühös. Annyira meg rémültem olyan volt mint egy görcs. Gyorsan lázmérés stb de semmi jele nem volt betegségnek, adtam neki cicit utána nem teljesen de megnyugodott. Fürdés után meg mintha semmi nem történt volna?
2009. ápr. 9. 12:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Volt már ilyen valakinél?
2009. ápr. 9. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van napirendje, amit szigorúan betartotok, és ez az esti séta azon kívül volt, akkor a szokatlannak szólt. És a cici azért nyugtatta meg, mert megérezte a szagod. Ha evett is, akkor valószínűleg éhes is volt. Aztán lehetett melege és fázhatott is attól függően, hogy hogy volt öltöztetve. Egyértelműen (a leírtak alapján) valami nem tetszett neki. Persze azt nem írtad, hogy mennyi idős...
2009. ápr. 9. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:
6 és fél hetes délelőtt és délután sétálunk néha este is még nincs annyira kötött napi rendje,és igény szerint szoptatok
2009. ápr. 9. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:
próbálom úgy öltöztetni hogy egy réteggel adok rá többet mint ami rajtam van
2009. ápr. 9. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
szia, ha ilyen picurka akkor az is lehet, hogy egyszerűen anyahiánya volt. Ők még nagyon nagyon igénylik hogy veled legyenek állandóan. Lehet hogy csak megrémült mert hirtelen nem talált. Nálunk volt olyan hogy alvás után felébredt és a nagymami szaladt be hozzá, hát volt nagy ordítás... addig a percig amíg a karomba nem kaptam!
2009. ápr. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!