Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vagytok kint a kertben...

Hogyan vagytok kint a kertben öthó körüli babátokkal ha nem épp babakocsiztok? Hol van a baba? Min, miben játszotok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a teraszon, vagy a fűben, árnyékos helyen szokott lenni a kislányom. Mindig 2 plédet teszek le, arra rakom őt. Járókánk nincs. Hosszú ujjú body, nadrág, zokni és vékony kendőcske szokott kint lenni rajta.
2009. ápr. 9. 08:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Ő simán játszik a játékaival mig te mellette ülsz? Már bent alug tudom lekötni, ezért kérdezek ilyeneket...
2009. ápr. 9. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

tegnap gondolkoztam ezen én is. 4,5 hónapos a kisfiam. ha nem alszik a babakocsit,akkor azt el is felejthetjük, tehát marad a kezemben. ilyenkor hintázunk és nézzük a sok kutyát körülöttünk. sokszor már leszakad a hátam, de lerakni plédre meg sem próbálom még.

jövünk megyünk a kertben, nézzük a virágokat, megfogja a botokat, leveleket...stb. sajnos sokszor leszakad a kezem és a hátam!

kíváncsi vagyok mások mit írnak neked!

2009. ápr. 9. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem 5,5 hónapos a kisfiam,mi otthon úgy tudunk jól elleni a földön,h én is mellé fekszem,játszunk egyet,megnevettetem,aztán mellé fekszem és olvasok,neki pedig adok egy játékot,ami leköti. max 15-20 percet tud így eljátszani,de ez ennyi idősen bőven elég
2009. ápr. 9. 08:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Még várom a további ötleteket, azt hogy hogyan is csináljátok ? Egész délután karban van, és ez igy nagyon nem lesz jó ... Ha leteszem délelőtt, folyamatos a nyűglődés már egy hónapja... Kezdek belefáradni...
2009. ápr. 9. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia én a babakocsiban szoktam tologatni az udvaron nézelődik a kezébe adok játékot. Ha megunta akkor ki veszem egy kicsit és marad az ölben való séta. De ki próbálom a plédet ha ma is olyan szép idő lesz mint tegnap. :D

5 hós kisfiú anyukája

2009. ápr. 9. 09:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Plédezünk akkor mi is, de félek a kullancsoktól!!!
2009. ápr. 9. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is babakocsi, ölben és amit még nem irtatok a hordozóban. Plédre még nem merem rakni. Illetve van járókánk de még nem volt kint benne.
2009. ápr. 9. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!