Anya az ilyen? A szoptatás kérdések egyikénél olvastam az előbb, hogy aki sokáig szoptatja a babáját azt a pedofil apukákhoz hasonlóan le kellene csukni. Normális az ilyen ember? Hogy lehet ezt a két dolgot összehasonlítani?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 20:22
11/29 anonim válasza:
Egy óvodás gyereknek élettanilag nincsen már szüksége az anyatejre. A lelki kötődést meg mással is fenn lehet tartani az anyukának, ha nem bírja elengedni a gyerekét...
12/29 anonim válasza:
Utolsó válaszolóval teljesen egyetértek.
Anyukának le kellene szoknia már a szoptatásról.
13/29 anonim válasza:
Pontozzatok le, de én is egyet értek a két utolsóval. A gyereknek biztos nemlesz könnyű, ha anyuka egyszer csak azt mondja, hogy nincs több cici. Nagyobb korban sokkal nagyobb a lelki megrázkódtatás, mint mondjuk 15 hósan. És ezt nem én mondom, hanem pszichológus.
14/29 anonim válasza:
A 4-5évig tartó szoptatást én is tulzásnak tartom, mert semmi szükség rá, és valóban kicsit perverz, legalábbis nekem.Nyilvános helyen szoptatni addig rendben van amig egy kisbabáról van szó, de azért ha olyat látnék h anyuka sétál előtte futkos a gyerkőc, aztán meg leül megszoptatni..hát a gyomrom kifordulna. 1-1,5 éves korig ideális szoptatni, senki ne mondja h egy ovodás koru gyereknek anyatejre van szüksége. Egy szoptatos anyuka
15/29 anonim válasza:
Én nem pontozlak le, egyetértek. Csak ez a hozzáállás most nem divatos :D
Majd csak lemegy ez a dili is... persze addigis zsírosra keresik majd ezen magukat a pszichiáterek...
16/29 anonim válasza:
... mármint az ilyen gyerekeken
17/29 anonim válasza:
A pedofíliával én se hasonlítanám össze, de szerintem sem teljesen normális dolog már az ilyen.
18/29 anonim válasza:
Szerintem is gáz ha még 3 évesen is szopik a gyerek, elég vicces ahogy egy akkora gyerek még lóg az anya mellén, ez kizárólag az anya miatt van így, ő nem bír elszakadni. de az, hogy a pedofíliával hasonlítják össze az valóban necces, nem is értem..
19/29 anonim válasza:
Nem normális egy ilyen kontakt anya és gyerek között ennyi idősen, negatívan befolyásolja a gyerek pszichoszociális feljődését, innen az összehasonlítás.
20/29 A kérdező kommentje:
Ha valami egy kicsit eltér a megszokottól,akkor a sok korlátolt ember már nem tartja normálisnak,és félelmet,szégyent keltenek az anyukákban olyan dologért,ami a világon a legtermészetesebb.Erről ennyit...
2009. ápr. 9. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!