Lassan 11 honapos lesz a kisfiam es meg nem jott ki egy foga sem, nagy baj ez, kell idegeskedjek (10 honaposan hany kg v olt babatok)?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 11:27
1/5 anonim válasza:
a lányomnak 15 hónaposan bújt ki az első foga, nyugi, annál jobb, minél később bújik elő, hiszem így erősebb elsz a zománc
2/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt,egy picitt megnyugodtam.
2011. aug. 3. 11:42
3/5 anonim válasza:
anyósomék szomszédjának babája 3 nappal fiatalabb a fiamnál. Másfél évesen még nem volt foga, bár ez szerintem azért már túlzás:S
4/5 anonim válasza:
Az én lányom 11.5 hónapos és még nincs egy foga sem.Nem kell aggódni,majd kijön és én is azt hallottam,hogy minél később annál jobb.A Dédije már azt mondta,hogy ha nem jön ki,kölcsönadja az ő fogsorát(mű). :-))
5/5 anonim válasza:
A kisfiamnak 15 hónapos 1 hetes korában bújt ki az első foga. 3 hét alatt lett 4 foga, észre se vettük, csak láttuk a csipkét az ínyén. Most 18 hónapos, a 4 fogán kívül van egy bal-felső rágófoga, szintén észrevétlen növesztette.Hát igen, nem olvasta el a fejlődéstani könyvekből a csecsemő szabályos fogzása című fejezetet.
:)12.52-től kérdezem:túlzás? És mit tudsz csinálni? Nem rajtunk múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!