Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis, hogy horog a kislanyom?

Normalis, hogy horog a kislanyom?

Figyelt kérdés
4 honapos es olyan furcsa morgo vagy inkabb horgo torokhangot ad mint amikor az ember koszoruli a torkat csak o sokaig kitartja ezt a hagot igy gugyog a nevetgelest is ilyen horgesbe vezeti nagyon felelmetes neha belefesziti az egesz test ugy "horog" elsore azt hittem,hogy faj valamilye vagy ilyesmi de nevetgel nem sir.
2011. aug. 3. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
A nővérem 8 hós. babája is hörög, ők voltak vele gégésznél,és azt mondta,hogy még nincsen teljesen kifejlődve valamelyik csontja(sajnos már nem emlékszem melyik)a szájpadlásán. Jövő hónapban kellene visszamennie,és akkor altatásban megnéznék pontosan. De lehet ebbe nem egyezik bele.
2011. aug. 3. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is csinált valami hasonlót, nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy laza az egyik gégefedője és ha majd többet lesz vízszintesben, akkor elmúlik, mert a gravitáció elrendezi a dolgot. Ahogy járni kezdett el is múlt.
2011. aug. 3. 08:15
 3/5 A kérdező kommentje:
a kislanyom ezt direkt csinalja tud szepen tisztan angyali hagon is gugyogni de par napja ezt csinalja.
2011. aug. 3. 08:16
 4/5 anonim ***** válasza:
függőlegesben :)
2011. aug. 3. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom is csinálja kb egy hónapja.Ez az új heppje.

Kis Darth Wadernek hívom ilyenkor, jót mosolyog rajta:)

Amúgy direkt csinálja és tetszik neki.

Orvost még nem kérdeztem erről, de az első 2 válaszoló alapján jövőhéten megteszem.

7 hónapos

2011. aug. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!