Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időt tudtok csakis a...

Mennyi időt tudtok csakis a babával való játékra szánni egy nap?

Figyelt kérdés
1 éves a babám, és úgy érzem sokszor, hogy valahogy elúsznak az órák, sem a házimunkára, sem a közös játékra nem jut elég idő. Ti tudatosan próbáltok minden nap a közös játékra fenntartani valamennyi időt? Mennyit?
2009. ápr. 8. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
igazából ezt nehéz megválaszolni. nálunk minden nap más. van, mikor nagyon jól el játszik egyedül, ilyenkor kevesebb a közösen töltött idő. én örülök, hogy tudom a dolgomat tenni mellette. Van, mikor nyűgösebb, olyankor ott kell ülni mellett szinte egész na, mikor ébren van, annyira igényli a játékot. azért minden nap legalább kétszer fél órát próbálok csak őrá szánni, ilyenkor elfekszek mellette a játékai között, nevetgélünk, énekelek neki, tanítgatni próbálom. kicsim 7 hónapos.
2009. ápr. 8. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem már nagyobbacskák a gyerkőcök,mig kicsik voltak én úgy próbáltam megoldani hogy mikor apa otthon volt akkor igyekeztem megcsinálni az alapvetőeket mint pl főzés mosogatás porszivózás aztán volt időm játszani a gyerekekkel,de volt mikor nem érdekelt semmi hogy halomban áll a mosatlan....vagy mikor aludtak délután akor csináltam meg amit kellett.De akkor se legyen lelki furdalásod ha éppen nem jut annyi idő mindennap a játékra a gyerkőcöknek meg kell tanulniuk egyedül is játszani ,különben később akár még problémát is okozhat ez.Én ismerek olyan gyerkőcöt aki nem képes egyedül ellenni 2 percet sem:( az sem jó!az enyémek most 3 és 5 évesek és együtt is és egyedül is szuperul eljátszanak!
2009. ápr. 8. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
én nem fözök rendelem a menüt !így betudom osztani az idöt
2009. ápr. 8. 19:38
 4/4 juditzita ***** válasza:

Én főzök, és háztartást vezetek és minden nap jut idő a játékra, min 2* fél óra.

A sétára kell jutnia időnek, főleg ilyen szép időben.

Ja és összesen 2*1/2 órát alszik a gyerkőc.

De igen, tudnia kell egyedül is eljátszani...

Az én gyermekem is 7 hónapos....

2009. ápr. 8. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!