Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autósüléshez szűkítőbetétet...

Autósüléshez szűkítőbetétet tapasztalat? Bővebben lent)

Figyelt kérdés

[link]

Ajándékba kaptunk egy maxi-cosi autósülést 9-18 kg. A bababoltba úgy adták el,hogy ezt a 0-18 kg-os kategóriában árulják ezért nem is tudták kicserélni.Az én fiam még csak 7 és fél kg ( 5 hós),de a bébihordozót széltében hosszában kinőtte!Szerintetek ezzel a szűkítővel használhatnám az ülést?Elsősorban azok véleményét várom akik próbálták már ezt a terméket vagy valami hasonlót!Akik csak leakarnak degradálni és kioktatni azok kérem kíméljenek!

2011. aug. 2. 22:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hiszem,hogy vagyok olyan felelősségteljes szülő mint te!Direkt ezt kértem:

"Elsősorban azok véleményét várom akik próbálták már ezt a terméket vagy valami hasonlót!Akik csak leakarnak degradálni és kioktatni azok kérem kíméljenek!"

Érthető nem?Ezek szerint nem!Nem kockáztatnám a gyermekem életét egy pillanatig sem!Viszont ezt a terméket ezen a videón úgy mutatják be,hogy használható nagyobb gyereküléshez!

http://www.youtube.com/watch?v=mqq3VnPCvZ8

Ezért kértem véleményeket olyanoktól akik használják.Nem pedig olyanoktól akiknek gőze nincs a termékről!

2011. aug. 4. 11:02
 12/19 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy nem érted meg, komolyan!

nem a termékkel van a baj, hanem az ülésetekkel amit nem tudsz menetiránynak háttal bekötni, így bármit tehetsz az ülésbe, nem használható.

érted így már???

2011. aug. 4. 11:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Mi van, menstruálsz? Nem tudsz normálisan "vakkantani" egy köszönöm-öt? Legalább akik vették a fáradtságot, hogy írjanak?

Menjél be egy bababoltba, ahol árulnak ülőkéket is, és kérd ki egy ottani eladó szakértő véleményét. Én legalábbis így csináltam, soha nem adtam névtelen, ismeretlen "idegenek" véleményére. Főleg ilyen fontos ügyben.

2011. aug. 4. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Én nagyon úgy látom, hogy neked nincs gőzöd bizonyos dolgokról, és kevered a szezont a fazonnal.

Bármilyen ülésbe beleteheted ezt a szűkítőt, biztosan jól körbefogja a gyerkőcöt. DE ÉRTSD MÁR MEG, HOGY AKKOR SEM ültetheted bele a gyereket ilyen ülésbe, mert ezeket nem lehet menetiránynak háttal bekötni, kapísi???

Ő még nem utazhat menetiránynak szembe, mert nem tud stabilan ülni. Ezért ez balesetveszélyes!!! Egy ütközésnél hirtelen előrebukik a feje, a nyaki gerince pedig úgy sérülhet ezáltal, hogy egy életre nyomorék lehet, ezt kockáztatnád??? Szerinted véletlenül van kitalálva, hogy csak 9 kg-tól vannak a menetiránynak szembe beköthető ülések? Gondolkodj már, könyörgöm!!!!

A videón se mutatják be, hogy ültesd be nyugodtan szembe a gyereket menetiránynak, ha picike még. Ráadásul ha jól láttam, akkor ez pont egy olyan ülés, amit menetiránynak háttal is be lehet kötni, tehát abba nyugodtan lehet használni. De a ti ülésetek nem olyan!

És ez nem degradálás volt, te szerencsétlen, olvass már vissza. Mindenki azt írta, hogy vedd meg nyugodtan, de a gyerekülésetek nem jó!!!!

2011. aug. 4. 14:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem a termék a gond, az jó. Viszont te egy olyan gyerekülésbe akarod tenni a babát, amit addig nem lehet használni, amíg nem ül! Se szűkítővel, se anélkül!

Igen, a videó mutatja, hogy lehet... Elsősorban az a lényege ennek a szűkítőnek egy 9-18-as ülésben, hogy az ülni már tudó, 9 kilót elért babának kényelmes legyen, mert lehet, hogy "nem elég szűk" az ülés.

A bébihordozónál pedig az, hogy ha nincs hozzávaló szűkítő, a baba ne "lötyögjön", mert az veszélyes lehet.

Érted már? A babádat nem ültetheted bele abba az ülésbe sehogy sem, amíg nem ül stabilan!!! Csak olyan ülésbe teheted, amit be lehet kötni menetiránynak háttal (ilyenek a babahordozók és a 0-18-as ülések)!

Úgyhogy ez nem "kioktatás" - ahogy te nevezed -, hanem felhívtuk a figyelmedet, hogy nem használhatod az ülést, amit inkább meg kéne köszönnöd, és nem megsértődni rajta!

2011. aug. 4. 15:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Nahát ez már több a soknál!Még le is vagyok hülyézve! Szerintetek nem értettem meg már az elsőnél,hogy nem lehet menetiránynak szembe bekötni az olyan gyereket aki nem ül

stabilan!

ÉRTEM!De azért még várhatom azok véleményét akik megrendelték ezt a terméket!Hátha a gyerekem egyszer eléri a 9 kg-os súlyt vagy stabilan fog ülni és akkor szeretném meg venni neki ezt a szűkítőt!A kényelme érdekébe!

Szerintem ti menstruáltok!És így ismeretlenül nem kellene venni a bátorságot,hogy lehülyéz akárki is vagy!

2011. aug. 4. 17:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Azta...

Mindenki dilis, kivéve te.

Amúgy egyáltalán nem az jött le, hogy megértetted, mikor az első válaszoló írta.

"Na szóval a kioktatást megkaptam,köszönöm!Konkrét tapasztalatot meg egy szálat se!Köszönöm!!!"

Belehaltál volna azt mondani, hogy "kösz, hogy szóltatok, az első válaszokból megértettem"?

2011. aug. 4. 23:29
 18/19 A kérdező kommentje:
Ha,ha,ha!Vegyél be egy nyugtatót!Ti nem tudjátok felfogni,hogy tapasztalatból kértem a véleményt.De már mindegy úgyis megrendeltem!:D
2011. aug. 5. 21:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Ó, miattam ne aggódj, én teljesen nyugodt vagyok! :)

Nem igazán értem, hogy mi a problémád. Senki nem írt semmi rosszat addig, amíg nem válaszoltál flegmán, "megköszönve a kioktatást".

De mindegy is.

Használd egészséggel a terméket! :)

2011. aug. 5. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!