Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Chicco autósüléshez lehet...

Chicco autósüléshez lehet külön biztonsági övet kapni?

Figyelt kérdés
Apósom a munkahelye előtt talált egy Chicco autósülés vázat, de totál lecsupaszítva. Azt mondja, hogy szivacsot tud bele csinálni, csak biztonsági öv kéne hozzá. Néha rövidebb utakra elviszi a gyereket, és most a régi hordozója van betéve menetiránnyal szemben a kocsijába, de azért ez nem a legjobb megoldás. Azt mondja, hogy ha 5-6 ezer ft-ból tud hozzá alkatrészt szerezni, akkor összerakja, arra a pár alkalomra jó lesz.
2010. szept. 29. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Mondjuk csak az én véleményem, de én így nem utaztatnám a gyerekemet. Egy váz, benne egy belecsinált szivaccsal meg belerakott biztonsági övvel? Nekem nem szimpi, bocs.

Inkább vegyetek ennyi pénzért egy használt gyerekülést, jobban jártok, mint egy tákolmánnyal.

Még ha csak ritkán is használjátok, akkor is.

2010. szept. 29. 21:57
 2/2 A kérdező kommentje:
én is ezt mondtam, de akkor is körül akar nézni, hogy van -e tartozék. Mondtam neki, hogy 10eFt körül már tök jó ülést lehet kapni, de egyenlőre még ő akar ügyeskedni.
2010. szept. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!