Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jön a húsvét. Ti mit vesztek...

Jön a húsvét. Ti mit vesztek vagy vennétek 9 hónapos babátoknak? Valami aranyos zenélő játékot?

Figyelt kérdés
Mindenki csak ruhákat ad, de én szeretnék valami játékot, de nincs ötletem. 10000Ft-ig jó vagyok...
2009. ápr. 8. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Nyuszit! Vászon nyuszit.Ami elég nagy, de könnyű.

Belepakolgatós vagy tekergetős játékot. Beleülős hintázósat.

2009. ápr. 8. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
fisher price zsiráf amibe golyokat lehet bedobni,zenél.állás segítő
2009. ápr. 8. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Lányom kap egy falra rakható magasságmérőt plüssből, homokozószettet (jó a kádban is, szobában is játszani vele), hintát, kiscipőt, jó a bedobós játék, az egymásba rakható játék, a fürdőbe való játék. Vehetsz olyan bicikliszerüséget, aminek van fogantyúja, amit a szülő tud fogni, tolni- én ilyenre pályázok most.

Szóval játékban sokminden jó:-)

2009. ápr. 8. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Húsvétra miért veszünk a gyereknek ajándékot?
2009. ápr. 8. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, csemegézek...:)

Utolsó hsz...neked nincs gyereked?

2009. ápr. 8. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én sem veszek a 8 hónapos babámnak semmit, és nem azért, mert nem szeretem, hanem mert a húsvét nekünk nem erről szól. Csak egy jó pár éve jött be ez a nyusziőrület....

Persze, ha te így látod jónak, akkor ajándékozd meg. Szép húsvétot!

2009. ápr. 9. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Van gyermekem. És veSZÜNK és nem veszTEK. Csak úgy elgondolkodtam ezen. Semmi rossz gondolat nem vezérelt.

Szép ünnepet.

2009. ápr. 9. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!