Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról és színéről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 2. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a kocsi is és a színe is. Nekem drapp színű kocsim van és nem koszolódik gyorsabban, mint a barátnőm sötétkék kocsija. Sőt...
2011. aug. 2. 14:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nekem szerelem volt első látásra ez a babakocsi. Láttam már élőben is, az tény, hogy nem könnyű, de sétálni vagy az udvarban tologatni, jó. De azért még át gondolom! :o)
2011. aug. 2. 16:00
 13/17 A kérdező kommentje:
13:21től szeretném megkérdezni, hogy nektek milyen babakocsitok van?
2011. aug. 2. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint nagyon tetszik színre is és fazonra is.

A mostani babakocsink szintén világos krém és lila, de nem gondolom, hogy jobban koszolódik, mint bármely másik.

Az előző sötétkék volt, na azon minden látszott.(Akkor még nem tudtuk, hogy lány lesz a babánk).

Viszont az előző kocsink nekünk is multifunkciós volt.Terhesen azt gondoltam, hogy nincs is ennél jobb, mégis elég volt 3 hónap, hogy rájöjjek:tévedtem.

Kb 3,5 hós koráig használtuk a mózest, aztán jött a jó idő és a lánykám nem maradt meg benne, meg hosszra is elég passzos volt már.Áttettük hát a sportrészt ami a vázzal együtt csukható volt és azzal mentünk/azt vittük mindenhová.

Csakhogy autós kirándulásnál kell ugye a hordozó a kocsiba, elő a babkocsit a csomagtartóból, sportrészt leszerelni(rémálom), adaptert felrakni (már ha épp nem maradt otthon)és feldobni a vázra a hordozót.Nekem ez az állandó szerelgetés nem jött be, meg az sem, hogy ha már kinőtte a mózest, akkor azt hová is teszem minden cullangjával együtt(kocsitakaró, kupola, bundazsák stb), előbb-utóbb a hordozót is kinövi (már nem lenne jó neki, pedig csak 7 hónapos)és akkor ezeket tárolgathatom 3 éves koráig, amíg használjuk a sportrészt.

Aztán megtaláltam álmaim babakocsiját (kombi mózessel, ami lábzsákká alakítható,átfordítható, lapra csukható nagy kereű terep kocsi)és a multifunkcióson úgy túladtam mint a sicc.

Mellékesen jegyezném meg, hogy álmaim babakocsijához negyedáron jutottam hozzá és elég jól adtam el a másikat is (szintén alkalmi vétel volt anno), úgyhogy a hordozót gyerekülésre váltottuk és amíg nem ül stabilan, kenguruban megyünk bevásárolni.

Szerintem jól gondold meg, hogy a későbbiekben mennyire tudod majd kihasználni a kocsit!

7 hós kiscsaj anyuja

2011. aug. 2. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:

13:21 vagyok.

Nekünk pont ilyen van: [link]

Lengyel gyártmány :), és a bevásárló kosár könnyen levehető, mosható.

Azt már hallottam, hogy tényleg körülményes kocsiba ki-be pakolgatni a sport résszel. Mi sétára használjuk, és még a mózest nyúzzuk (4,5 hónapja).

Fél éve vettük 63000-ért.

Ja és a hátsó kerekei rugóznak, ezáltal nagyon könnyen kezelhető (pl. padkáknál).

2011. aug. 2. 22:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Még mindig én...

Most látom, hogy kapható abban a boltban a mi fajtánk is, amit te is linkeltél - 3000 ft a különbség a 2 kocsi között...

2011. aug. 2. 22:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsónak, ez is nagyon szupi babakocsi.

21:43-asnak: mindenféleképpen mózeskosaras babakocsit szeretnék. A lányomnak olyan babakocsija volt, mint amiről Te is írtál és én azt nem szerettem.

2011. aug. 3. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!