Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról és színéről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 2. 12:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A színe nagyon szép, a kocsi nem tűnik rossznak képről...
2011. aug. 2. 12:53
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
Színe nagyon szép, viszont a babakocsi nem tetszik. Bár nem néztem meg részletesen, de tutira nagyon nehéz, és fogadni mernék, hogy lengyel, bolgár vagy cseh... És az ilyen babakocsikkal csak rossz tapasztalatom van. :S
2011. aug. 2. 13:00
 3/17 anonim ***** válasza:
79%

ránézésre tetszik, de mindenképp nézd meg élőben!

én amit neten kinéztem és majdnem megvettem, élőben nem tetszett.

a színe szép, de elég kényesnek tartom, látszódna rajta minden piszok.

2011. aug. 2. 13:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéznek tűnik nekem is, és még ha erős is vagy, ha lépcsőn kell vmiért vinni, nem tudod átfogni, hogy megemeld...de a színe nagyon szép, bár kicsit világos, jobb lenne a fordított variáció.
2011. aug. 2. 13:17
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha tehettem volna én is ilyet,vagy hasonlót vettem volna akkoriban.

Nagyon tetszik a kocsi és a színe is nagyon szép,de majd ha a babád akkora lesz és már eszeget a kocsiban.........nehezen fogod tudni kitakarítani.

2011. aug. 2. 13:18
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon hasonló - alumínium vázas (tehát nem nehéz).

Én imádom!

2011. aug. 2. 13:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13.00-as.Az Olasz Chipolino babakocsikat pl. Bulgáriában gyártják a szarvasi kávéfőzőt meg Kínában.:)Erről ennyit mit hol gyártanak,nem tudhatjuk!
2011. aug. 2. 13:21
 8/17 anonim ***** válasza:
ha az alsó tároló mosható, akkor minden további nélkül tetszik. De ha nem, akkor egy esős séta után szidni fogod azt is, aki rábeszélt arra a kocsira. Szóval én csak akkor venném meg, ha az alja leszedhető és ki is mosható (úgy értem nincs merevítője, ami miatt nem fér bele a mosógépbe). A praktikum is nagyon fontos szempont.
2011. aug. 2. 13:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Tetszik, szép a színe, bár elég kényesek a világosak.
2011. aug. 2. 13:36
 10/17 anonim ***** válasza:
A kocsival minden oké, és a színe is...nekünk is ilyen multifunkcionális volt és megbántam, hogy ennyi pénzt kiadtam. A mélykocsi része szuper, de mikor a sport jön és kocsiba be-ki és folyamatosan levenni a vázról, rengeteg helyet foglal, külön a váz, és a sport rész...Ja, és súlyra nem nehéz, de amikor már sokadszorra szereled össze :-( gyorsan megutáltuk, és vettünk egy esernyőre csukhatót :-))
2011. aug. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!