Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam el? Teljesen...

Hogyan altassam el? Teljesen ketsegbe vagyok esve

Figyelt kérdés
3,5 honapos babam nagyon nehezen alszik el, sir, duhong, karmolja magat. en mellette vagyok, nyugtatgatom, megteszek amit csak tudok, de ha nagy nehezen elalszik 30 percre ra felebred es uvolt. barmit teszek, visszaaltatni nem tudom, jatszani nem akar, ott is sir, latszik rajta, h faradt, panaszos, megnyugtatni sem tudom, rugkapal. cumi nem kell neki, szoptatas utan sem alszik mellen, se zene, jatek stb. legalabb egy hete ez van, teljesen kimerultem es tanacstalan vagyok. csak a kocsiban hallgat ha setalunk de egesz nap ki tud setalni
2009. ápr. 8. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom segít -e ,de az én manóm is ezt csinálta kb.5 és fél hós koráig.Elvittem dokihoz azt mondta hogy még fejlettlen az idegr. és az egész napi infó áradatot így vezeti le.Fáradt és kész.Volt úgy hogy 40 percig ordított,pedig a kezünkbe volt és rázztuk a fenekét.Aztán egyszer csak abbamaradt.Mondjuk ma napig kézben alszik el úgy hogs egy kicsit énekelünk 10 perc aztán k.o.Szóval majd elhaggya!

KITARTÁS!!

2009. ápr. 8. 13:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szintén nálunk is ez volt, és van. Csak kézben alszik el. Teás üveg a szájában, majd amikor már látom hogy bukik a fejecskéje, gyorsan csere a cumival. És ahogy az kiesik a szájából be az ágyába.

Még annyi hogy előttem (elején) irták a kúpot, nem vigantol kúp, hanem viburcol :) vigantol az a d vitamin csepp, biztos ő is ki van pihenve azért keverte össze. Kitartást, és sok sikert!

2009. ápr. 8. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
én mindig cicire tettem ha ugy gondoltam hogy televan a hasa akkor is evett még olyan érdekesnek tartom sokat tud enni .Nekem ez vált be ! most is egyedül nem tudott elaludni pedig nem régen evett , hát hoztam neki tápszert mert ö azt is kap és 1 dl behuzzott majd kiskendöjét arcához tettem és el is aludt!Én mindig etettem :)) így van csend és nyugalom!
2009. ápr. 8. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk is ez volt, nem akart kimaradni semmiből, ezért ordított, mikor már elfáradt és aludnia kellett volna. Nálunk az vált be, hogy ilyenkor megitattam, beraktam a kiságyába (mert ott csak alvás van, játék nincs), lesötétítettem a szobát, bekapcsoltam a párologtatót, és hagytam, hogy lenyugodjon, és elaludjon. Az első nap kb. 30 percig ordított, mire elaludt. Másnap már csak kb. 5 percet. Azóta meg, ha berakom, lenyugszik és elalszik szépen. A lényeg a következetesség. Kitartást.
2009. ápr. 8. 17:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

12:42-es vagyok

Tényleg Viburcol kúpot akartam írni, nem Vigantolt. :))) Azt egyébként nappal is kaphat, de ha éjjel alszik mint a tej, akkor valószínűleg más a baj, nem fájdalom. Remélem hamarosan elmúlik nála. Biztos sok inger éri és annyira kifárad, hogy nem tud tőle pihenni. Ha alszik csend van körülötte? Próbálgassatok mindent, ha eddig csend volt, kapcsold be a rádiót, ha nagy a zaj, próbálj csendesíteni. Lakásban babakocsiban tologatni.

Kitartás!

2009. ápr. 8. 17:21
 16/16 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat!

abban bizom, hogy kinovi, ha masnal is igy volt. csak nagyon kimerito a babanak is es nekunk is.

2009. ápr. 9. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!