Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell figyelembe venni...

Mit kell figyelembe venni amikor autósülést akarok venni?

Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos és 9 kiló!
2009. ápr. 8. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Mi ilyet vettünk. imád benne utazni, kényelmes teljesen olyan, mint a Pierre CArdin.

[link]

2009. ápr. 8. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azt vettem figyelembe első sorban, hogy bizonságos legyen, jó töréstessztel. Utána mikor kiválasztottunk párat, az összesbe belepróbáltam a gyereket és amelyiken láttam, hogy elég széles, puha és védi minden oldalról a bébit, nameg ő is jól érezte magát benne, azt megvettem.
2009. ápr. 8. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Mi ezt vettük..

[link]

2009. ápr. 8. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az elsődleges szempont a biztonság! Ezért kell isofix rendszerű ülést venni. A második pedig a kényelem, hogy a baba kényelmesen és jól érezze magát. Ehhez még nem árt ha légáteresztő az ülés huzata és mosható. Ha plusz kiegészítők is vannak hozzá az sem baj de nem lényeges. Pl. pohártartó. Ami még fontos hogy dönthető legyen a háttámlája. Én ezek alapján vásároltam és nem bántam meg. A lányom imádja és én nyugodt vagyok.

[link]

Mi ezt vettük, és csak ajánlani tudom.

2009. ápr. 8. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!