Anyukak szerintetek szoljak a dokinak errol?
Én másképp képzelem mint az előttem levők.
A kisfiam fitymáját én is tisztítottam rendesen, óvatosan huzogattam is...NEM ERŐSEN, NEM AGRESSZÍVAN, mielőtt félreértenétek.
Eleinte begyulladt, de azt mondta a doki, h minden este fürdés után, esetleg napközben is 1-2 alkalommal kenegessem neki phlogosam kenőccsel.
AZÓTA SEMMI PROBLÉMA.
Szerintem a kérdező sem tépdeste a bőrt, ne rohanjátok már le csajok!
Kedves kérdező: Ha el tudsz menni vele holnap dokihoz, mutasd meg, de szerintem ő is ezt a kenőcsöt fogja ajánlani.
Nyugi, kitartás. A pirosodás akkor is előfordulhat, ha nem piszkálod, hiszen irritációt okozhat a pelenka is, és a baba is. ( késöbbiekben is.. peló elhagyása után...amikor kezdenek ismerkedni magukkal..
Őszinte leszek hozzád!Én is inkább mindig én húztam minden fürdésnél egyre lejjebb és lejjebb a bőrt a kukacon és mindig piros volt neki ahol le volt tapadva csípte is neki néha de én úgy voltam vele hogy inkább én finom és fokozatosan mint a doki hátrarántsa mert pont a minap tette ezt egy kisfiúval..huhh szegényke na azt mondtam akkor inkább mrgért egy két csíp a pisi dolgot mint azt amit átélhetett a kisfiú akkor és utána,neeeeeem!Én őszintén szólva nem tettem semmit vele olyankor csak annyit hogy mikor pelenkáztam felhúztam és kicsit fújtam neki h ne legyen nedves .......és minden rendben van vele még egyszer kell mert az egyik felén egy nagyon picit levan tapadva de a doki azt mondta nagyon szép a kukaca...akkor?!Meg van itthon krém is kukacra azt is próbáltam az is jó!
Üdv.És bocsi hogy ilyen hosszú lett :-)
15:53 vagyok.
nam azt írtam, hogy állat vagy, így hívják, feltépés, ez a neve...
ha magától jött volna fel nem lenne gyulladt
de te tudod, nem kötekedni akartam
15:53
Hiszem h nem kotekedni akartal,mert en sem.Csak biztosra allitotad h felteptem.Sok helyen olvastam h mikor felhuzztak a bort begyulladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!