Mit adtok vacsira 1év körüli babátoknak, aki még cicizik és nem kap tápszert?
Fürdés előtt van vacsi, ami lehet bármi, főzelék, szendvics, tejbegríz, ha nem adsz neki még tejet, akkor rizstejből, stb.
Fürdés után meg egy nagy adag cici.
Bár ha ettől reméled, hogy elszik éjjel, akkor nem feltéten fog bejönni. ... Legalábbis nálunk nem jött be.
11 hónapos kisfiam már mindent eszik amit a családnak főzök.Vacsorára általában szendvicset kap, a kenyeret teavajjal, májkrémmel, vajkrémmel, körözöttel szoktam megkenni, felvágottakból pedig a jobb minőségű párizsit, sonkát veszem neki.
Ebédre már mindent eszik, tegnap pl. túrógombócot kapott amit én aludttejből készítek, szereti a tésztás ételeket is.
Tízórai gyümölcs szokott lenni joghurttal.Uzsonnára szereti a babapudingot keksszel,lekváros gofrit, müzliszeletet stb. Reggel és este még szopizik.
Általában ugyanazt kapja, amit mi (nem főzök fűszeresen, inkább utólag sózok, vagy a végén, amikor már kivettem a gyerekek adagját...)
Ha mégis valami olyan kaja van, ami nem neki való vagy nem szereti, akkor tejpép, tejbegríz.
Meg persze szopizik elalvás előtt.
Napközben ugyanazt eszi, mint mi (ugyanúgy kevésbé sósan/fűszeresen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!