Mikor lehet elkezdeni a szobatisztaságra tanítást?
Szerintem sem kell biliztetni.Egyböl wc re kel szoktatni a gyereket.
9 hós kortól meg.Aki ezt eírta.....
Ez a suttogó nekem is bántja a csöröm....
Kb.2 éves kor körül lehet szobatisztasa´gra szoktatni,mikor meg tudja mondani,hogy mikor kell neki wc re menni.
Nekem 8 hós a kisfiam és én már elkezdtem biliztetni, mikor leveszem a pelust nekem általában mindig rögtön utánna pisil. Ráültetem a pilire és akkor abba pisil. És nagyon tetszik neki rajta ülni is. Meg ha látom, hogy erölködik, hogy kakilna akkor is gyorsan kibontom és ráültetem és oda kakil. Nagyon aranyos mikor ülve nyomizza a kakit. És utánna megdicsérem hogy milyen ügyes volt. Remélem olyan ügyi lesz mint és voltam, mert én is már 1 éves koromra szobatiszta voltam.
Egyébként nekem is megvan a Suttogó és én jónak tartom, na nem értek egyet mindennel, de jó. De ezt a bilizős rész megint elolvasom.
Ja Wc-re és húzza is le mi?:-)))))))
Szerintem minden gyerek más, és a nemek közt is lehet különbség.
Amúgy meg a pici babán ha látod, hogy nyomja és ráteszed a bilire persze, hogy bele nyomja, mivel reflex náluk, és nem tudná akaratlagosan visszatartani.
21.40 es vagyok.
Hát hogy a gyerek szobatiszta 1 évesen nem nagyon tudom elhinni....
A lányom 15 hónapos,de ha bekakil,akkor jelzi,hogy van valami a gatyóba.. :)
Akkor meg ha pisilni kell még nem is tudna szólni,meg nem is érzi még elöre.Csak látni,hogy megrázkódik....
Ennyire eröltetni a gyerekeket a felylöde´sben..Minek???
Mindennek meg van a megfelelö ideje.
ha tud szólni,érzi,akkor kell elkezdeni...Mikor az agya megfelelöen mege´rett rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!