SOS kisfiam nagyon beteg, ilyen még nem volt. Aki már tul van ilyen magas lázas-hasmenéses viruson irjon?!
14hós, éjjel láza lett 39 és nagyon hasmenéses...ma egész nap szintén, láz popsiban 39,7(levonás nélkül)ez volt a legmagasabb.hivtam az ügyeletet de azt mondták h igazábol bevihetem ha gondolom,de csak azt tudják elmondani amit itt telefonon is. diétázás, sok folyadék, lázcsillapitás,hűtő-fürdő. valsz virus, remélhetőleg hamar átmegy rajta. holnap vigyem körzetishez. nagyon aggodom. vettem 2féle lázcsillapitot. az van ráirva ugye h 6óránként lehet. de sajnos 2ora mulva ujra igy az egekben a láza. ekkor adok másik fajtát, igy mondta a doki.különböző hatoanyag mehet gyakrabban...
ezt csak tul kell vészelni? ti is ilyen kétségbeesettek voltatok?
hát én bevinném a helyedben. éjszakára én nem merném így hagyni...
mi így voltunk mind a 2. gyerekkel és ROTA vírussal 1 hetet voltunk kórházba.
1-2 hasmenéstől ami folyékony az ilyen kicsik simán kiszáradnak. vidd be, megnézik egy vérvételből mennyire van kiszáradva és ha olyan az érték akkor adnak neki éjszakára 1 infúziót és hazaengednek reggel. én nem lennék nyugodt.... inkább feleslegesen mint későn!
2 kisfiú anyuja
hello
köszi h ennyien irtatok!!!
nem sokra a kérdés kiirására a pici kihányta az esti tejitalát.(diéta, de gondoltam h ezt megkaphatja, hát nem...)hivtam mindjárt a saját háziorvosunkat, ő is mondta ügyelet. be is vittük este. egy nagyon rednes doki volt. épp csak 37,5volt a láza(levonva)igy nem kapott semmit. hazajöttünk, elláttak a tanácsokkal s ennyi...figyeljük,csillapitsunk lázat, háziorvos...
ismerős ántsz-nál dolgozik, ma reggel a párom már bevitt egy pelust, mindere megnézik mi lehet...most jobban van, maszolgat egy kiflicsücsköt. de még mindig hasmenéses és láza is csillapitva van épp. remélem hamar tul leszünk rajta...köszönöm a válaszokat,segitséget mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!