Hogy alkalmazzátok a Vigantolt?
Figyelt kérdés
Én nagyon utálom hogy mindig fejnem kell egy kiskanálnyit(beindul a tejleadó és spriccel a tejem össze-vissza) elég kellemetlen nekem. Máshoy is lehet adagolni? 7 hetes anyatejes a babóm2009. ápr. 7. 18:11
1/10 anonim válasza:
Mi most voltunk csípőszűrésen és ott mondta a főorvos asszony, hogy a szájacskájába cseppencsük az egy cseppet és ne kiskanálba tejjel.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Én eleinte kiskanálba csöppentettem, majd direktbe a szájába, amikor kinyitotta.
Aztán pár hónapja már be akarta kapni a vigantolos üveget, így amikor főzeléket kap, a kanál főzelék tetejére rácseppentem a vigantolt.
DE amikor kórházban voltunk, és tömték mindenféle gyógyszerrel, már a végén nem volt hajlandó kinyitni a száját, és akkor a nővér a cumira csöppentette rá, és azonnal beraktuk a szájába.
3/10 anonim válasza:
én gyümijébe adom, igaz már nagyobb, kanállal eszik. nem próbáltad esetleg, hogy vizet, vagy teát adsz neki kanállal és abba cseppented a vigantolt? nem muszáj tejjel együtt adnod!
4/10 anonim válasza:
Én simán a szájába, evés előtt, akkor is úgy is anyitogatja...:) Nem rossz ízű szerintem, és felesleges vele pepecselni, hogy egy kanál tejet kifejsz, szerintem nyugodtan mehet a szájába. :)
5/10 anonim válasza:
kiskanálban anyatej és a vigantol-ezt mondta a gyerekorvosunk
6/10 anonim válasza:
,,Aztán pár hónapja már be akarta kapni a vigantolos üveget"
felröhögtem :DDDDD
7/10 anonim válasza:
Én is a szájába cseppentem, a gyerekorvos tanácsára. :))
8/10 anonim válasza:
közvetlenül a szájba kell cseppenteni
9/10 anonim válasza:
1 hós a lányom és a szájába cseppentem.
10/10 anonim válasza:
Fürdés után törölközés közben a szájába. Már úgy meg szokta, hogy saját maga kinyitja a száját ha meglátja az üvegcsét.
3 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!