Lehet baja a sok sírástól?
Sérv,beájul.
Rezgős pihenőszék?
Tornáztatás?
LÁnyomnak,fiamnak a mecsek teától csak jobban fájt a pocija.
Anyatejes?
Én nem adnék neki mást az anyatejen kívül, vannak viszont hasfájás elleni szerek, pl az Infacol is.
A gyengéd tornáztatás, hason karodra fektetve ringatás is használhat. Próbáld valahogy megnyugtatni, és kérdezz rá orvosotoknál, hogy szerinte a tea nem fájdíthatja meg még jobban a pociját.
Kitartás!
Ne aggódj,semmi baja nem lesz:))kitartást,túl kell lenni ezen az időszakon:)
az én fiamnak is kb 1 hónapos korában volt egy olyan időszaka, mikor délutánonkét vagy 3 órát sírt...ez 1-2 hétig tartott.
E mellett a 2.héten 2 éjjelt szó szerint végig ordított!de úgy képzeld el,hogy hajnal 1-2től 6ig sírt!!rájöttünk, hogy a paradicsomtól fájt a hasa,amit ettem.
Amúgy kb 6 hetesen lett jobb,addig sokat kínlódtunk, sokat sírtam vele együtt,aztán 3 hónaposan teljesen elmúlt a hasfájás.Most 9,5 hónapos, alig sír,állandóan nevet:))))
amikkel próbálkozol az nem éppen a leghatásosabb :S
vegyél neki infacolt vagy angolvizet, minden etetés előtt adj neki!
masszírozd a pocakját, óramutató járásával elllentétesen. két ujjadat tedd a medencecsonja fölé, ott körkörösen masszírozd, majd a másik oldalon, aztán tedd a tenyeredet a pocakjára és azzal is körkörösen az egész pocakján.
fektesd a hátára, fogd meg a bokáját, felváltva nyomd fel a lábát majd minden 4. után egyszerre a kettőt, ezt ismételd pár percig majd bicikliztesd a lábát. utána fektesd a hasára és finoman ütögesd a popiját.
ezek inkább szoktak segíteni. mecsek bébi tea ha nem segít hajd abba, van baba akinek csak jobban fáj tőle a pocakja!
de tényleg vegyél gyógyszert, ne hagyd szenvedni :(
és kitartás!
előző előtti vagyok :D
hú, az espumisantól az én babám is kész volt, órákon keresztül ordított :( viszont az infacol a 3. nap elkezdett hatni és mint ha elvágták volna! 2 hónaposan már elég volt neki csak este adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!