Ilyen esetben meghalljátok éjszaka, hogy ébredezik babátok? (Bővebben lent)
Nálunk kb. 8-9 méter van a két szoba bejárata között. A hajnali etetés után én lekapcsolom a vevő egységet, különben nem alszom, mert reggelig nagyon sokszor mocorog.
Így azt nem hallom, ha csak mocorog. De azt simán, ha hangot is ad ki. Tehát ha pl. "magyaráz", azt meghallom.
A mellettünk lévő szobában alszik a kisfiam, a nappaliba nyílik mindkét szoba ajtaja. Az ő ajtaját még be is hajtom, a miénket nem, és így is meghallom, ha felébred.
Többek között ezért sem szeretek vele egy szobában aludni, mert akkor tényleg minden moccanására, álmában nyöszörgésére, forgolódására felébredek.
Bébiőrt csak nappal használunk. Egyébként most már úgy vagyok vele, hogy ha ébredés után csak halkan játszik, nem kiabál vagy sír, nem olyan nagy gáz, ha nem halljuk meg azonnal (1 éves).
Pontosan így van, rááll a füled, minden FONTOS rezzenésre felébredsz majd. Nálunk olyan 6 méter van a két szoba között, az ajtók nyitva vannak. Jól alszom, csak arra kelek, ha már tényleg ébren van és nyöszörög - ha enni akar. 2 hónapos.
Én sokáig nem engedtem a férjemnek, hogy kinyissa az ablakot, merthogy a kinti zaj miatt majd nem hallom meg, de mégis. Bébiőrt nem bírnám szerintem, mert annyira hegyezem a fülem, hogy akkor egy percet sem aludnék.
Nálunk L alakban vannak a szobák, mi vagyunk középen. Fiam 3 éves, a kicsi 3 hónapos. Mindkét gyermekemnek az ajtaja be van csukva, hogy Ők ne ébredjenek fel egymásra. Én az első neszre ébren vagyok, és tudom melyiküktől jön.
Érdekesek ezek a dolgok, mert pl a párom ott horkol mellettem és arra nem ébredek fel, de a gyerekek első rezdülésére ébren vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!