8 hónapos kora óta "meghámozva". Ebéd után desszertnek, nem napi rendszerességgel.
2011. júl. 30. 21:48
12/15 anonim válasza:
1 éves a kisfiam, és még nem kapott túró rudit. Én úgy vagyok vele, minél később ismeri meg, annál jobb. Nagyon jól megvan nélküle, kap helyette túrót édes gyümölccsel összekeverve. Ha választani kéne, inkább a cukrosat, mint az édesítőszereset adnám neki.
2011. júl. 30. 22:13
13/15 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet pontozni, de aki csak túrót adoot gyereknek csoki nálkül, nem lett volna egyszerűnn venni túrót és összekeverni joghurttal??
Főleg 7-8-9 hónaposanak. Merő lustaság az egész, már bocs, de ez az igazság-((
2011. júl. 31. 07:41
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Amikortól lehetett tejtermékeket adni (túró, kefir, joghurt) próbáltam adni a fiamnak, de nem fogadta el. Sajnos a mai napig sem. Hiába keveset adtam, gyümölccsel keverve, vele együtt ettem. Sehogy sem akarta megenni. Majd két napja ettem túrórudit (máskor is volt) és elkérte. Azóta napi szinten két-három falat túrórudit eszik (update) és ízlik neki. Holnaptól megpróbálom megint a túrót, hátha most már enni fogja. Persze a túrórudiról a csokit ahogy tudtam leszedtem.
A nagy cukor ellenzésem onnan van, hogy sajnos nekem és a férjemnek is inzulin problémája van és mivel ez a hajlam örökölhető így nagyon vigyázok, hogy mit eszik a fiam.
2011. júl. 31. 11:06
15/15 anonim válasza:
Tegnap 19:47-es vagyok.Utolsó válaszra reagálva..Nem túró rudival kezdtük mi sem.Egy hónapig csak sajtot kapott.Bírta.Azután túrót tettem a főzelékébe (amit én főztem lustaságból), és fokozatosan emeltem a benne lévő túrót, ugyanis a doki mondta,hogy így kezdjem a bevezetést.Babajoghurtot egyszer kapott, de hígat kakilt tőle, ennyit a joghurtról.Az almán és a banánon kívül minden gyümölcs meghajtja.Nyilván nem fogok gyümölcsöt keverni a 7 kilós gyerekem túrójába, hagy kakiljon egész délután, és veszítsen még a 7 kilójából is...Én nem sajnálom tőle a túró rudit, közel egy éves.És hangsúlyozom, nem félünk az elhízástól, nincs cukorbeteg a családban, és nem félünk a cukortól sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!