Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon rossz dologra szoktatta...

Nagyon rossz dologra szoktattam a kisfiam? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kezdem az elején. Kisfiam születése óta elég rossz alvó baba. Most 9hónapos. 8hónapos koráig minden éjszaka kelt minimum 3szor de ha jött a foga vagy épp valami mozgásfejlődés történt akkor min. 6-7szer. 7,5hónapos kora óta nemhajlandó szopizni azóta tápszert kap. Minden lehetségest megpróbáltunk hogy jobban aludjon, napi ruti, teli poci, mellém vettem stb stb de semmi hatás. Mivel már teljessen kimerületm az éjszakai ugrálástól(csak akkor aludt vissza ha kivettem és ringattam) ezért egy hónapja mikor legelősször megébredt odavettem magam mellé és kezébe adtam a teáját. (már magától tartja az üveget rég). Ivott egy kicsit és visszaaludt magától azóta ez van. Felébred oadadom neki a teát iszik amennyi kell neki és alszik is. Így meg rászoktattam az éjszakai teázásra nem? Most meg ezért fog felkenlni? Próbáltam tea helyett vizet adni de csak üvöltés lett a vége míg ,egnem kapta a teáját. Aztán próbáltam a cumit szintén az lett a vége. Van amikor képes fél liter teát is meginni. Tudom hogy hülyeséget csináltam de már teljessen kimerült voltam a folytonos keléstől így meg csak odanyújtom a teát és 1perc alszik tovább. Szerintetek is baj ez? Hogyan szoktassam le róla?
2011. júl. 30. 16:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
le fog szokni egyedul,ne kinozd! az enyem most 18 honapos es egyedul leszokott rola! semmi gondd!
2011. júl. 31. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!