Mennyi idősen tudott először lemászni a nagy ágyról a babád?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor elmászik az ágy széléig majd megfordul és letolja magát hátrafelé.2011. júl. 30. 06:44
1/9 anonim válasza:
10-11 hónapos kora körül kezdett lemászni ha jól emlékszem.fel még nem tudott.előbb megtanítottam neki,hogy hogy kell lemenni,így soha nem esett le
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem is pont így van...:-)
2011. júl. 30. 07:01
3/9 anonim válasza:
9-lo hónap körül. 11 hónaposan már önállóan ment.
4/9 anonim válasza:
13 hónaposan, azóta alszik rendes ágyon.:)
5/9 anonim válasza:
Bocsánat off lesz!
Kedves első válaszoló hogyan tanítottad meg a gyerekedet, hogy az ágyról le tudjon mászni?
Mert én is attól tartok, hogy leesik.
Ülni nem tud, de már áll és az ágy mellett is fel tud állni egyedül.
6/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 6 hónapos volt,mikor lezúgott az ágyról, utána folyamatosan "tanítottuk", hogyan kellene lemásznia, de nem hatottuk meg. Ő úgy kb egy éves korában tudott egyedül lemászni, az ágyunk magas. Pár hónap múlva ment neki a felfelé menet is.
7/9 anonim válasza:
azén kisfiam először felmászott 10 hónapos volt akkor,azután mindig mutattam neki,hogyan kell lejönni...megfordítottam mindig,úgy mutattam neki.rá 2 hétre lejött egyedül :)
8/9 anonim válasza:
15 hónapos volt, amikor megtanulta. Hiába mutogattam neki már hónapok óta. De azóta nagyon ügyi.
9/9 anonim válasza:
első vagyok.pár alkalommal megmutattam neki,hogy tolasson le és szépen csússzon le.megfordítottam,és lecsúsztattam többször.tényleg 3-4 alkalom volt,és meg is tanulta.felmászni jóval később tanult meg,mert elég magas az ágy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!