Rendes hagyományos rizsből főzhetek 10,5 hós babámnak mondjuk tejberizst?
Figyelt kérdés
Grízt használhatok? Nem tudom melyiknek milyen alkotórészei vannak, van-e benne olyan, amit nem lehetne még adni neki. Esetleg van valamelyikben glutén? A védőnő azt mondta, hogy a főzelékeket már ránthatom hagyományosan, tehát lisztet már ehet elvileg (a glutén miatt írom), igaz, még nem evett rántott főzeléket csak krumplisat.2009. ápr. 7. 11:43
1/5 anonim válasza:
Csinálhatod hagyományos rizzsel én is szoktam neki főzni,bár én csümölcsel adom neki uzsira. Én még nem teszek lisztet neki semmibe megvárom az egy éves kort. De ezt mindenki maga dönti el. 11 hós kisfiú anyukája.
2/5 anonim válasza:
A rizsben nincs glutén, már a 6 hónapos babák is ehetik. A legtöbb bébiétel is rizsliszttel van sűrítve. Ha nem akarod a rizst sokáig főzni, csinálhatod a tejberizst rizspehelyből is tápszerrel vagy anyatejjel. A rizspelyhet reformboltban, bioboltban tudod megvenni.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Akkor búzadarát még ne használjak a glutén miatt?
2009. ápr. 7. 18:11
4/5 anonim válasza:
Elvileg már lehet, de ha a családban van lisztérzékeny, akkor ne. A főzelékeket is lehet már ilyenkor rántással sűríteni..
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, nincs lisztérzékeny, úgyhogy lehet, hogy kipróbálom. :)
2009. ápr. 8. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!