Ki használ eldobható és ki a mosható/ esetleg a hagyományos textil pelust?
Eldobható :D
Az indok uaz,mint nálad.
Eldobható.
Szintén lusta vagyok. Mosás, áztatás, hol tárolod a kakis-pisis pelust, stb, ez nem nekem való. Ráadásul nem vagyok biomami, hogy csak mosódiót meg mosószódát használjak, szóval nem hiszem, hogy a rengeteg mosószer-öblítő használattal kevésbé szennyezném a környezetet, mint így, az eldobhatóval, ami a szemétégetőben végzi.
Anyósom például tisztán emlékszik rá, hogy páromnak anno kellett napi 30 textilpelenka, mert ahogy pisilt, azonnal le kellett venni róla, különben vérvörösre marta a fenekét. Na ezeket a gondokat inkább kihagynám, köszi. :)
Eldobható.
Most kezdtem a babámnál a kóstoltatást, így is termelődik az áztatni való textilpelus + előke + ruha, ha még ezek mellé a napi pisis-kakis pelus is menne, biztos felmondanék!
Így is 20 db textilpelenkát használunk, nem tudom, mennyi kellene, ha azt szeretném, hogy mindig mindenhova tiszta, vasalt jusson.
eldobhatót
utolsónak valóban nem csinálsz egy tonna szemetet,csak elhasználsz egy csomó vizet.de ez nem kritika akart lenni,mindenki olyan pelenkát ad a gyerekére,amilyet akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!