Tapasztalatok a KindLine autósüléssel? MElyiket vennétek: új Kindline vagy használt MAxiCosi Priori?
Ha bármit tudtok a KindLine-ról, kérlek írjátok meg: töréstesz, kényelem, egyszerű bekötés, stb.
Egyiket sem venném. A KindLine-t azért, mert:
1. 9-36-os
2. ismeretlen márka
A Maxi-Cosi-t pedig azért nem, mert használt (plusz: 5 éves, nincs rajta az ECE-akármi szám, 1 Ft-ról árulja - ki tudja miért, ugyanis ez az ülés újonnan nagyon drága).
Inkább vennék egy olcsóbb, de új ülést, ami 9-18-as. Pl. Nania Cosmo SP. Nekünk ez van, elégedett vagyok vele, az ADAC-teszten közepest kapott, ami egy ilyen árkategóriájú ülésnél szerintem elfogadható.
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. A vaterán amúgysem vennék használt ülést, agybajt kapok a hivatásos ülésárusítókkal, akik a külföldi, agyonhasznált márkás ülésekre raknak egy új huzatot, és azokat árulják. Azt se tudják, hány éves az ülés, de mindegyik minimum 4.
Szóval ott ne vegyél ülést, nagyon gázosak.
A Kidline a kategóriája miatt ne vedd, valóban nem jó.
Inkább vegyél abból az árból egy 9-18 ülést, újat! Vagy ha mást nem, 9-25-öt.
Mire kinővi az ülést, kb. 4 éves lesz, akkor biztos meg tudsz majd neki venni egy
ÚJ 15-36-os ülést!
2-ik vagyok. Az más. Nálunk is így van!Pont most variálunk, hogy milyen ülés legyen apa autójában (szintén bölcsi téma miatt). Nekem most concord ultimax van, apának meg nagy valószínűséggel Nania lesz.
Ez most anyák lapja kuponnal 10000 ft, holnap estig.Holnap bele probáljuk az autóba, és ha jó, akkor vesszük.
Inkább egy olcsóbbat, de újat, mint egy használt, de márkásat.
Szerintem mehet a Kidline. bár én inkább Touragoot vennék, az csak jobb egy fokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!