Egy 3 hós babának mivel tudom lekötni a figyelmét? Milyen játékokkal? Szemmel láthatóan unatkozik
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 07:50
1/4 anonim válasza:
csörgőket el kell tenni,max 2 db legyen a közelében egyszerre; én jártam vele a lakást,nézegettük a függönyöket,mosógépet,konyhát,tükröt,fürdőt stb.; séta; ének,mondóka; játszószőnyeg; 2 naponta új helyre teszem a szőnyegét,hogy mindig mást lásson
2/4 anonim válasza:
Egy 3 hónapos gyereknek még nem lehet a "figyelmét lekötni" mert nem tud sokáig egy dologra koncentrálni. Tökéletesen elég (némi mondókázás, ének mellett) ha látja ahogy tevékenykedsz a lakásban, beszélsz hozzá. Tedd olyan helyre, ahonnan lát téged, látja a mozgást, tehát nincs ingerszegény környezetben.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Kezébe adott csörgővel eljátszik, de olyan csörgő kell, ami könnyű.
Textilköny, kihajtogathatóskönyv. Ezeket hason fekve elnézegeti.
Az Alexandrában van egy olyan típusú textilkönyv, amiben van egy babatükör, abba magát nézegeti.
Babatornázó (teszveszen találsz sokfélét), aminek az oldaláról is lógnak játékok, azt ütögeti.
Pihiszékben elüldögél.
Plüssöket nézeget.
Habtapit kapargatja hason.
Az én 3,5 hós kicsim legalábbis ezt csinálja.
Ha ezeket unja, akkor melléfekszem, és eldumálgatunk.
Remélem tudtam segíteni!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
További szép Babázást!
2009. ápr. 7. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!