Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudok venni babának...

Hol tudok venni babának úszógumit?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak a 10-11kg-tól lehet kapni, egyszerűen a kisebbet nem lehet kapni sehol sem. A nagyobb még nagy Neki, nekünk 10kg-alatti kellene. Tud valaki segíteni?
2011. júl. 29. 13:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én mindenhol csak kicsiknek valót láttam: Interspar, játékbolt, hipermarketek, 100ft-os boltok. Én nagyobbat kerestem, de már feladtam. A teszveszen/vaterán postával együtt elég drága az új, használtat meg nem kockáztatok.
2011. júl. 29. 17:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem van egy biztonsági beleülös úszógmink,amit idén egyszer használtunk:

A kisfiam nagyon fél a vízbe.

Mikor már tud ülni a baba,akkortól ajánlott.

Itt meg tudod nézni!

[link]

Ha érdekel írj s árban megegyezünk.

2011. júl. 30. 15:09
 13/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm de még nem tud ülni a lányom, hat és fél hónapos és kicsit több mint 6kg.

Nincsen ráírva véletlenül, hogy hány kg-os babáknak ajánlják?

2011. júl. 31. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam.

Felfújjom ma s délután írok!

Megnézem!

2011. aug. 2. 07:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Ma lattam, a regio jatekboltban, 6 hos babamnak akartam venni, nem ralaltam hany kg, csak azt, hogy 11 honapos kortol... Es mivel nem is ul meg, nem mertem megvenni.
2011. aug. 3. 22:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy már létrejött az üzlet :)Tudom,hogy úszógumit keresel, de én a karúszót is ajánlanám. Lehet, hogy azt később adtam a fiamra? Akkor bocs, nem akarlak félrevezetni... Csak azért iirom, mert nagyon tetszett, hogy magától rájött, hogy hanyatt ráfekszik a viizre és a karúszóval biztonsággal lubickolt. Már 2 éves volt, amikor a Balcsin kicsúszott a legkisebb úszógumiból.(nem a bébisből) Természetesen melletteálltam, kirántottam és akkor közölte velem lelkesedve: búvárkodtam! Most 4 éves, és karúszózunk.Szeptembertől meg oviúszás :o
2011. aug. 4. 00:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia.Hervis!!!!!Mi 1 hónapja vettünk,dupla,beleülőset 7 hós kisfiamnak,nagyon biztonságosnak tartom,de igazat megvallva,hót nem láttam rajta,ezt ajánlották.Még esetleg ott próbáld meg.
2011. aug. 4. 07:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is a Hervis-ben vettünk ilyet:

[link]

biztonságos, babauszin is ilyen van 2 éves korig ajánlják. Nekem 8 hónapos a fiam, ő sem tud még biztonságosan ülni, de ebben tökéletesen el van. Amúgy sportboltban hamarabb találsz, mint bababoltban én is a bababoltokban kezdtem a körutat, aztán mentem a Hervisbe :)

2011. aug. 4. 07:58
 19/21 anonim ***** válasza:

00:20 Egy 6 es fel honapos babanak, hogy lehet a karuszot ajanlani? Nem ertem.

En irtam, hogy lattam a regioban tegnap, ketfele ilyen beulos is volt, csak nem mertem megvenni a 6 hosomnak. Azt hiszem, a valaszok meggyoztek es megveszem:) Max. nem valik be.

2011. aug. 4. 08:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. aug. 4. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!