Hol tudok venni babának úszógumit?
A babáknak az úszógumi még nem biztonságos, nekik beülős kis csónakot szoktak javasolni.
Ilyesmi:
Szia. A beülős fajtára gondolsz? mert az egyedül a Régió játékboltban van (legalábbis én is mindenhol néztem és ott kaptam)
Bár azt nem írtad hol laktok, de ez Bp-en van.
Erre gondoltál? (Bébi úszógumi-Intex) (felülről a második ha megnyitod a linket)
Kedves második!
Köszönöm a választ. Budapesten lakom, igen erre gondoltam, szerintem mi az elsőt próbáltuk (ami a linkelt oldalon van), az biztosan jó lenne a lánykámnak, de már körbe telefonáltam mindent: Régió, Póni, Brendon és még kb. tíz játékboltot és voltam személyesen is. Mondták, hogy tavasszal még volt most már elfogyott... :(
Mi ilyet vettük, igaz a lányom 7 hónaposan kapta, nagyon szuper:):):)
14:23:
Ilyenünk is volt, tényleg szuper, főleg szabadtéren, ahol süt a nap, és védi a picit a tető. :) Viszont ez csak egy körös, tehát szerintem borulékonyabb, mint a másik, szóval ezt már inkább 6 hónap felett használnám. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!