Hogy álltok a szülés következtében fellépő hormon
túltengéssel? Nektek is jöttek ki nagy ragyák? Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem azóta nem bírok a képemen megjelenő rundormányokkal!
Ez borzasztó, mit lehet ellene tenni?
Tényleg a fogamzásgátlótól jobb lesz?lindynette 20-at szedem
2009. ápr. 6. 19:52
1/5 anonim válasza:
Hát igen, amilyen szép volt terhesség alatt a bőrünk, olyan rusnya lesz utána hónapokig. Én a kicsim arckrémjéből használok, nincs benne semmi káros anyag. Vagy próbáld ki a fürdetőkrémjét (gyógyszertári), tökéletesen megfelel arcápolásra.
Én nem szedek fogamzásgátlót, nem is akarok többé.
Alkati kérdés, hogy szebb lesz-e tőle a bőr.
A hajad nem zsírosodik és hullik? Az még egy rémálom.
2009. ápr. 6. 19:59
2/5 anonim válasza:
Nekem is jöttek ki, bár már elmúltak. Szülés után a vállam és a nyakam is (a fülemnél)tele volt ragyákkal. A sudocream csodát tesz! Kenegesd bátran! Hamar elmúlik tőle. Fogamzásgátlót nem szedek, így abban nem tudok segíteni. Kb. 3 hónapos kora óta nem is jönnek elő! Lekopogom...
2009. ápr. 6. 20:01
3/5 anonim válasza:
Tényleg! A hajam is tiszta zsír. Akár 2 naponta moshatom! És sajna hullik is. Arra valami tipp? Ha abbahagyom a szoptatást csak akkor múlik el? ÉS a térdízületeim is kivannak... Pfúúú, mennyi bajom van. :-((( Így leírva rosszul "hangzik"! Ám a gyerek gyönyörű! :-) 2. voltam
2009. ápr. 6. 20:04
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A hajam az hullik eléggé, minden csupa haj :(
De nem zsírosodik hál istenek, mert a gyerek mellett jó ha másfél hetente megtudom mosni :(
Megpróbálom a sudocremmel!
Köszi még egyszer!
2009. ápr. 6. 20:20
5/5 anonim válasza:
Nekem alapjáraton is pattanásos a bőröm, főleg a hátamon, úgyhogy ha neked a hormonoktól jött elő, akkor hamarosan el fog múlni. Ha van lehetőséget dobd ki magad a napra, az is nagyon jót tesz a pattanásos bőrnek! (ha nincs, akkor szoli) Sajnos tapasztalatom szerint ilyesmire nincs igazán hatékony "gyógyszer"! :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!