A szülés előtt illetve után miért adnak hormon inekciót? Lehet olyat hogy azt nem kérem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 20:22
2/5 anonim válasza:
Oxitocinra gondolsz?
Ha igen, akkor az nem feltétlenül kívánságműsor, pl. ha fájásgyengeség lép fel, akkor kell a ráerősítés, különben a baba láthatja kárát.
Utána meg segít összehúzni a méhedet, az sem elhanyagolható.
Majd a dokid eldönti, szükséges-e a te esetedben.
3/5 anonim válasza:
Oxi-ergam.
Én szülés előtt, vagyis inkább közben és a végén kaptam, belenyomtak egy fecskendőnyit a vénámba. Plusz az első fiamnál még kaptam 2 napig, napi 2 alkalommal.
Szüléskor rásegít egy kicsit a folyamatra, szülés után pedig segíti a méh gyorsabb összehúzódását.
5/5 sumergo válasza:
Szerintem jobban jársz, ha az orvosodra bízod magad, elvégre azért van, hogy ilyen jellegű kérdésekben döntsön, csak ő ért hozzá, és nem a beteg!
31+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!