Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok 7hos. Babatoknak...

Mit adtok 7hos. Babatoknak enni? Egy nap mennyi fele etelt adtok, es mennyi grammot eszik meg?

Figyelt kérdés
Nem tudom jol e csinalom,mar 1es fel honapja elkezdtuk a hozzataplalast,eleinte csak kostolgattunk,mostanra mar sok mindent kiprobalt,van,hogy egy nap ket fajta fozit is kap.nem baj?
2009. ápr. 6. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj,ha egy nap 2x is kap főzit. Tejpépet adtál már,pl gyümölccsel,az is jó uzsira.

A mennyiség nálunk változó,főleg a foga miatt most,de átlagban reggel:160 ml tápszer

tízórai:100 ml tejpép gyümölccsel

ebéd:200 gr főzi,hussal

uzsonna:vagy tejpép,vagy főzi 150 gr körül

vacsi 180 ml tápszer

Napközben többször itatom.

2009. ápr. 6. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 6 hónapos kora után kapott először gyümölcsöt, 1 hónap alatt jutottunk el addig, hogy már megeszik egy nagyobb adag gyümölcsöt (1/2-3/4 üvegnyit max.), utána nem hajlandó egy falatnyit se lenyelni, kéri a szopit. A főzelékeket 2 hete kezdtem etetni vele (előtte kóstolgatott csak), de abból még csak nagyon keveset eszik, utána szopizik. Soha sem mérem, mennyit evett, ha üvegeset eszik, csupán akkor tudom. A többi étkezésre csak anyatejet kap. Ő még nem evett tejpépet, de én nem is akarok neki adni.. így is szépen fejlődik.

Ha neked 2x eszik a babád főzeléket, nem baj, ha ő szívesen elfogadja. Minden baba más tempóban szokik át a szilárd ételekre. A végén úgyis a szilárd ételeket fogja mindegyik enni. Minden jót!

2009. ápr. 6. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

7,5 hósak vagyunk.

7kor szopi, 11kor gyümölcs, 2kor szopi, 5 kor zöldség vagy tejpép, este fürdés után szopi.

2009. ápr. 6. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
koszike
2009. ápr. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!