Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 és fél hós babám minden nap...

7 és fél hós babám minden nap megiszik kb.80-100 ml bébiitalt (gyüm. Lé). Nem baj?

Figyelt kérdés
nagyon szereti. kizárólag olyat veszek, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot (legalábbis ez van az üvegre írva). okozhat-e ez bármiféle gondot?
2009. ápr. 6. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugye ezt most nem kérdezed komolyan?
2009. ápr. 6. 11:54
 2/5 A kérdező kommentje:

ilyesmire gondoltam, hogy pl. hozzászokik, rontja a fogait, elveszi az étvágyát stb.

tapasztalt anyukák véleményére vagyok kíváncsi, akinek a gyereke rendszeresen iszik bébiitalt.

2009. ápr. 6. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a fogai miatt kérdezted, ne add a babának cumisüvegből a gyümölcslevet, hiszen a gyümölcscukor is árthat a fogaknak, ha a cumisüveg később állandóan a keze ügyében van, vagy a szájában lóg. Itasd kispohárból, vagy csőrös itatópohárból! Én mind3 nagy gyerekemet pohárból itattam, most mát tinik, de szép, egészséges fogaik vannak. A pici 7 hónapos, de cumisüvegünk máig nincs, nem is fogok venni, mert ő is pohárból kap inni.
2009. ápr. 6. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:

sajnos a vizet és a teákat nem issza meg (nem akarok cukrot tenni bele), így nem ízlik neki.

csak ezeket a bébiitalokat issza meg. kap mellette napi 5-ször anyatejet is. ez kielégíti a folyadékszükségletét?

2009. ápr. 6. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 7,5 hónapos. Délelőtt gyümölcsöt, délben most már főzeléket eszik, de mindig hagy annyi helyet, hogy a szopi is elférjen :))) Emellett nappal 3x, éjjel 1x szopizik. Ő se fogadja el a vizet és a teát, de a gyümölcsléből meg tudna inni bármennyit, szerintem azért, mert édes.. így csak rutkán kap ilyet, mert úgy vettem észre, hogy ha nem kínálom vele, nem igényli a + innivalót, elég neki a tej.Ha megszomjazik, akkor is kap tejcsit..4 gyerekes anyuka
2009. ápr. 6. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!