Avent varázsitató vagy valamilyen más csőrösben segítség?
Vettem már MAM-ost két hónapja a kemény csőrűt, amiben golyós szelep van, nem tudta szívni a lányom (egy éves).
aztán vettem Nubyt, az átlátszó szilikonost, de azzal az volt a baj hogy mikor szívta az orrát a tető többi része betakarta.
van ugye DM-esben kupon Avent varázsitatóra meg van 15%-os kedvezményem így 1100Ft körül jönne ki az itató. Megvegyem? ennek puha a csőre? vagy a keményebb csőrű jó? most cumisüvegből issza a vizet, teát...stb, de az meg csöpög és tiszta víz a kis bodyja sokszor.
Vagy mit ajánlotok?
Mi is 6 hónapos korában vettünk neki varázsitatót, annak puha a csőre, és egyből tudta szívni.
1 éves kortól van a kemény csőrű és úgy tervezem majd olyat fogunk venni neki, ha 1 éves lesz.
Nálunk bevált az Anevtes varázsitató.
Ha még nem volt semmi kemény csőrű a babádnak, akkor szerintem érdemes előbb puhával kezdeni.
Vegyél egy Kubu waterr-t, annak a csőre csepegésmentes, könnyű tisztítani és még olcsó is. Nekem egyikkel sincs jó tapasztalatom, még a legjobb a Nuby volt, csak az meg mindig hamar tönkrement. Régebben sima Kubus-s és ásványvizes csőrős palackot használtunk.
3 gyerekes anyuka
van aventes üvegem, bár nincsen hozzá fogó.
Esetleg MAM-os puha csőr, nem a szelepes mert az túl kemény volt neki van? persze ami nem csöpög.
amit linkeltem az betakarja az orrát azért nem jó.
jana-s üvegből szoktam adni neki a babás üvegből, de azzal az a baj hogy szívja, aztán gyorsan elkapja a fejét és ömlik rá a cucc a bodyra.
ha meleg van akkor meg a cumival szenved mert szomjas szegény, behorpad a cumi annyira szívja.
köszi, veszek egy ilyet az tényleg nem nagy összeg. barátnőm lányánál már láttam olyat, ő is mondta régebben hogy jó.
esetleg ötlet még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!