Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10hónapos lányomnak még most...

10hónapos lányomnak még most bújt kia foga, de jön a következő, és elég durva éjszakáink voltak. Csak ugy aludt vissza, ha ringattam, és nem bírtam, odatettem magunk közé, és persze megszokta, és sír éjszaka addig, ameddig oda nem teszem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amugy a kiságyába alszik el 8körül szépen egyedül,csak olyan 2 környékén elkezd keserevesen sírni.Hogy szoktassamrá,hogy aludjon tovább a kiságyába reggelig?Hagyjam sírni,azt nem szeretném.
2009. ápr. 6. 10:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nem hagytam sirni soha. Próbáld ringatni énekelni neki, esetleg egy kis langyos teával megitatni. Nekünk is hasonló volt a helyzet, de pár nap alatt helyre állt a rend, csak nagyon türelmesnek és nyugodtnak kell maradnod.
2009. ápr. 6. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!