Lehet, hogy elkényeztettem? Hogy tudnám vele megszerettetni a kiságyban alvást?
Szia!
az én fiam már 3hónapos, ő is sokat aludt velünk és azt vettem észre ha mellettem alszik magától álomba szenderül, de ha nem feküdhet ott ringatni kell.
Ezért mi azt csináltuk, hogy a kiságy ott van az ágyunk mellett, leszedtük az egyik feléről a rácsot, egy szinttel lejjebb tettük, így a mi ágyunkkal egy szintben van oda húzom alváskor teljesen mellém és olyan mintha a mi ágyunkba aludna.
Mégis a saját ágyában alszik, de az közelemben, igy alszik magától és végig alussza az éjszakát.
Egy próbát megér nem?
Remélem tudtam segíteni!
Mi is így jártunk :) Este szopi után, még tartottam egy kicsit, aztán betettem az ágyba, fogtam a kezét, beszéltem hozzá, simiztem. Mikor elaludt, kiment. Felsírt. Vissza, ágyból ki megnyugtattam, ágyba be, simi.
Második éjjel már nem beszéltem hozzá, csak ültem az ágy mellet, hogy lássa, érezze ott vagyok, de ha felsírt, ágyból ki, megnyugtattam, de sose hagytam, hogy rajtam aludjon el, ágyba be. Plusz, mi adtunk neki cumit is, igaz csak alvás előtt kapja, kicsit ez is segít neki megnyugodni. Az első 2-3 éjszaka nagyon nehéz volt, utána egyre könnyebb. Minnél előbb elkezded az ágyához szoktatni, annál könnyebb lesz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!