Hogy szereljem le finoman az anyosom?
Szerintem is beszélj vele nyugodtan, ha jó a kapcsolatotok, meg fogja érteni. Ahogy az előttem szóló írta, mondd meg neki, hogy minden tiszteleted az övé, de te még nem szeretnél neki adni semmit anyatejen kívül. Nyugodtan meghallgathatod a tanácsait, de csak azt fogadd meg, amit úgy látsz jónak. Én is megmondtam ezt anyukámnak is és anyósomnak is. Anyukám is akart teát adni, meg a cumit dugdosta a gyerekem szájába, majdnem rosszul lettem, mikor megláttam. Mondtam neki, hogy én nem akarom, hogy a gyerek cumizzon. Lehet, hogy eljön az az idő, hogy nem látok más kiutat, de még nem látom ezt és szeretném, ha ő sem rakná a szájába. Megértette. Anyósommal is volt valami ilyesmi, már nem emlékszem, hogy mi. De ők is elfogadták, hogy én úgy nevelem a kisfiam, ahogy nekem tetszik és akkor adjanak tanácsot, ha kérem. :)
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!