Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felvesz-letesz módszerrel...

Felvesz-letesz módszerrel kezdtem altatni de miért nem működik?

Figyelt kérdés

már 13 hós, fél évig cumi volt, akkor aludt, de mikor kiesett a szájából nem tudott visszaaludni így elvettük... utána rászoktattuk sajna az ordítás miatt a ringatós éneklős alvásra... viszont most már éjszaka ha felébred is ringatni énekelni kéne ami nem megy...

Most 5. napja csinálom a felvesz leteszt, először 124 utána 79 után 24 most rendre 16-18x veszem fel.

A gondom az, hogy ha feláll és közelebb lépek az ágyhoz akkor egyből leül, ha kimegyek ordítva feláll beérek elfekszik, ha közel állok akkor dumál, játszik stb.. én vagyok a fő játék.. most is úgy aludt el a végén, hogy megkapta az üres cumisüveget szívogatni...

Mit csináljak másként? volt olyan hogy egész nap nem aludt csak 10 percet, azt is jól bírja... szóval a kifárad nekünk annyira nem jön be...

2011. júl. 26. 17:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Látom, jó régi kérdés, lehet már a fiókod sincs meg :D Mi ugyanezzel kínlódunk, miattam eü.okok miatt kell rászoktatnunk az önállóan elalvásra a 13 hónaposomat. Neked meddig tartott? Főleg a nappal érdekelne
2022. jún. 29. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!