Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy a gyógyszertá...

Lehetséges, hogy a gyógyszertári, felirt fürdetőkrémtől jobban száradjon a baba bőre?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak szoktak lenni időszakai,amikor nagyon kiszárad a bőre.Ilyenkor ezt a fürdetőt használjuk,és egy gyógyszertári hidratálókrémet amíg helyre nem jön,pedig már 5 éves.
2011. júl. 26. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, ugyanis az unguentum hydrofilicum egyik összetevője súlyos csecsemőkori ekcémát okozhat...

Akik járnak továbbképzésre azok tudják, mármint gyerekorvosok.

Amit ajánlok, azok az Eucerin, Babé és Oilatum termékek

Nálunk tökéletesen rendbehozták a hidrofiles fürdető által tönkretett bababőrt

A nivea új nutrisensitive testápolója is nagyon jó!!!

2011. júl. 26. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:

"Amit ajánlok, azok az Eucerin, Babé és Oilatum termékek

Nálunk tökéletesen rendbehozták a hidrofiles fürdető által tönkretett bababőrt

A nivea új nutrisensitive testápolója is nagyon jó!!!"

Az egyik válaszoló vagyok. Én viszont nem ajánlanám ezeket, mert nálunk ezekre mind érzékenyek a fiúk, mindegyik csúnyán elrendezte a bőrüket.

Na, most légy okos :)

Paraffin olajjal ne kend, mert a hidrofilben is az van, és a túl sok p.olaj is ártalmas a bőrnek. Használj oliva olajat!!!

Minden jót

2011. júl. 26. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:

A gyógyszertári fürdetőtől az én fiamnak is kiszáradt a bőre, a teste 80 %-án ekcémás is lett...

Na ezután csak Nivea, Johnsons és Neogranormon tus-és habfürdőket kapott.

1 éves kora után még egyszer megpróbáltam visszatérni a gyógyszertárira, de megint kiszáradt.

A barátnőmnek pont fordítva van, a fürdetőkenőcsre esküsznek, neki semmi baja tőle.

Azt javaslom, hogy tapasztald ki, melyik az a fürdető, ami beválik, és nem szárítja a babád bőrét.Azután ahhoz ragaszkodj... nem lesz semmi baj, ha a Te babád nem tartozik abba a 99 %-ba, akiknek bevált a kenőcs.

2011. júl. 26. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!