Lehetséges, hogy a gyógyszertári, felirt fürdetőkrémtől jobban száradjon a baba bőre?
Igen, ugyanis az unguentum hydrofilicum egyik összetevője súlyos csecsemőkori ekcémát okozhat...
Akik járnak továbbképzésre azok tudják, mármint gyerekorvosok.
Amit ajánlok, azok az Eucerin, Babé és Oilatum termékek
Nálunk tökéletesen rendbehozták a hidrofiles fürdető által tönkretett bababőrt
A nivea új nutrisensitive testápolója is nagyon jó!!!
"Amit ajánlok, azok az Eucerin, Babé és Oilatum termékek
Nálunk tökéletesen rendbehozták a hidrofiles fürdető által tönkretett bababőrt
A nivea új nutrisensitive testápolója is nagyon jó!!!"
Az egyik válaszoló vagyok. Én viszont nem ajánlanám ezeket, mert nálunk ezekre mind érzékenyek a fiúk, mindegyik csúnyán elrendezte a bőrüket.
Na, most légy okos :)
Paraffin olajjal ne kend, mert a hidrofilben is az van, és a túl sok p.olaj is ártalmas a bőrnek. Használj oliva olajat!!!
Minden jót
A gyógyszertári fürdetőtől az én fiamnak is kiszáradt a bőre, a teste 80 %-án ekcémás is lett...
Na ezután csak Nivea, Johnsons és Neogranormon tus-és habfürdőket kapott.
1 éves kora után még egyszer megpróbáltam visszatérni a gyógyszertárira, de megint kiszáradt.
A barátnőmnek pont fordítva van, a fürdetőkenőcsre esküsznek, neki semmi baja tőle.
Azt javaslom, hogy tapasztald ki, melyik az a fürdető, ami beválik, és nem szárítja a babád bőrét.Azután ahhoz ragaszkodj... nem lesz semmi baj, ha a Te babád nem tartozik abba a 99 %-ba, akiknek bevált a kenőcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!