Miért égő sokáig szoptatni?
nem égő, de azért egy 3 évest szoptatni gáz.....
mert a mell a tej miatt van, nem amiatt, hogy egy ovis korú gyerek - aki már rég nem baba - cicizzen.
és egy ovis gyerek sztem már ne is cumizzon. az sem egészséges.
de ha 2-3 éves dörmit, tejszeletet,cukort, chips-et eszik az nem gáz??
az anyatejnél nincs egészségesebb!!!
A szoptatással kapcsolatban én úgy vettem észre, hogy semmi sem jó. Mindenkinek megvan a saját véleménye, és ha te nem úgy csinálsz, akkor egy dög vagy.
Nálam eddig csak egy dolog verte ki a biztosítékot, amikor egy dokumentumfilmben mutatták, hogy egy 8 éves kislány még mindig szopott. Nekem ez már furcsa.
Ha kevés ideig szoptatsz, akkor biztos nem tettél meg mindent.
Ha sokáig szoptatsz, akkor meg perverz vagy.
S köztes út nincs, mert ha azt hiszed te pont jó ideig szoptattál, akkor biztos van valami más tökéletlenséged. Neked is és a gyereknek is.
Valahogy nem lehet jót tenni. Legalábbis mások szerint.
Viszont a gyerekednek te vagy a legjobb és kész. Más nem számít.
3 évig még nem gáz, inkább utána. ha egy 4-5-6 éves gyerek cicizik, akkor nagy a gyanúm rá, hogy nem is ő a cicifüggő, hanem az anyuka.
Barátnőm szoptatta a babáját közel 2 éves koráig, (ez még szerintem is ok)aztán egészségügyi okok miatt abba kellett hagyniuk. Kérdeztem, hogy hogy ment? Azt mondta, simán, egyik napról a másikra, mert a gyerek igazándiból már nem igényelte, csak ha már adta neki, elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!