Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek hasfájós a babája,...

Akinek hasfájós a babája, mennyit sír egy nap?

Figyelt kérdés

Az enyém ma 4 hetes, de ha nem alszik, eszik, illetve, ha nem babakocsival sétálunk, vagy a kocsival megyünk, akkor gyakorlatilag ordít.

Kapja az Infacolt, de nem látnom, hogy használna. Főztem neki Mecsek baby teát, de az nem nagyon jön be neki, pár korty után kiköpi a cumisüveget.

2009. ápr. 5. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna lehet így...biztos, hogy a hasa fáj?

Az enyém akkor is ordított ennyi idősen, ha fáradt volt, vagy ha front volt. Volt hogy gyakorlatilag egész nap sírt :( Hogy sír? Le tudod írni?

Kitartás!!!!!

2009. ápr. 5. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

én sem tudtam nagyon mit csinálni, ugyan ez volt nálunk is.

Nagyon a kemény volt.

Sok mindent kipróbáltunk végül a gripe water ami bejött, próbáld ki, tényleg jó és nem gyógyszer 4 hetes kortól adhatod.

Nálunk mintha elvágták volna az ordítást.

2009. ápr. 5. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Abból gondolom, hogy a hasa fáj, mert feszíti magát, sokat mocorognak a belei és pukizik, erőlködik.

Elég mohón eszik, ilyenkor, van hogy közben is feszeng, pedig a tej dőla szájába.

2009. ápr. 5. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
az én kisfiam is hasfájós volt megvettünk neki mindent ami létezik hasfájásra semmi nem használt csak a doki által felírt papaverines görcsoldó az szuper volt homeopátiás golyókkal kiegészítve ezzel megszüntetheted a fájadalmát aztán hathetes korára kb.kinövi kitartás!
2009. ápr. 6. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az első vagyok! Igen a papaverines görcsoldó amúgy nálunk is használt!

Amiket leírsz tünetek azok lehetnek a hasfájás jelei, de lehet csak az zavarja, hogy nagyon ömlik a tejcsi. Szopi közben büfiztesd meg, ha tudod....az én babómat nem lehet szopi közben, mert ordít:)

Kitartás!

2009. ápr. 6. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Szoktam büfiztetni szopi alatt többször is akkorákat büfizik, hogy az egy felnőttnek is a becsületére válna.
2009. ápr. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!