Csak az én férjem mond ilyeneket?

Az enyém még ilyet nem mondott, de tud furcsaságokat.
Pl elmentem 2,5 napra a gyerekkel, ő dolgozott, nem tudott velünk jönni, de 12-13 körül már itthon volt.
Végre hazaértünk, örült is nekünk, megkértem fürdesse meg a gyereket, hadd szusszanjak egyet. Megfürdette, behozta a szobába felöltöztetni, ment a tévé, gyerkőc kért mesét, mire Apa rávágta "Nem akarok mesét nézni!"
Nekem ez rosszul esett. :(

Én becsavarodnék, ha egész nap focit kéne néznem, a férjem viszont élvezné ha megtehetné. Természetanya nem véletlenül rendelte a nőknek a szülést. A férjem imádja a lányát, pár órát el is van vele, de egész nap ő sem bírná.
Tedd a szívedre a kezed! Ha egész nap a férjeddel lenne a lányod és te dolgoznál, folyton azon járnának a gondolataid, hogy vajon mit csinálhatnak. Viszont a férjedé nem azon jár egész nap, hogy ti mit csinálhattok épp. Apai ösztön nincs, csak anyai.
Ne haragudj rá azért amit mondott, ilyenen nem érdemes összeveszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!